Mnogi naši pevači imali su teško detinjstvo i proveli najranije godine u siromaštvu. Jedan od njih je i Milan Topalović, koji se proslavio učešćem u takmičenju "Zvezde Granda"

On je kao dete živeo u selu Trudovu na Zlataru, a kad je posetio dedovinu, objavio je snimak iz rodnog kraja na društvenim mrežama. Tu se vidi i dedina kuća u kojoj je živeo do svoje 10. godine.

"U ovoj kući ja sam se rodio i živeo prvih 10 godina sa tada 6 članova porodice... verujte mi, i tada sam bio srećan... zato uživajte u onome što imate", napisao je popularni Topalko na svom profilu. Tek kad je završio četvrti razred, preselio se s porodicom u Novu Varoš. Pričao je kako je bio oduševljen kad je prvi put video autobus.

milan topalovic topalko kuca.jpg
Instagram / topalko.top 

Njegov talenat za pesmu je otkrio učitelj koji je doneo harmoniku u razred, a dokazan je u Grandu gde nije pobedio, ali je uspeo da napravi veliku karijeru. Mnogi kažu da mu je baš detinjstvo koje je proživeo u teškim uslovima dalo snagu i inspiraciju da zapne u životu. Tako je i pobedio u rijaliti programu "Zadruga". 

"Čovekove potrebe za život su voda... vazduh... nešto da pojede... nešto da obuče i negde da prespava... sve ostalo su želje... ali želje su izvor patnje... što više želite, više patite", kaže Top.

I danas je odan svom Zlataru, a više slika pogledajte u galeriji!

Instagram / topalko.top, ATA / Antonio Ahel Pevač potekao iz siromašnog sela na Zlataru

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna