Ljubinka Klarić u seriji  "Klan" igra suprugu kriminalca Bubona (Feđa Štukan) i toliko joj se dopada da bi glumila i bez novačane nadokande. Kada joj je reditelj Boban Skerlić ponudio tu ulogu nije se dvoumila.

"Dok sam sa sinom bila na letovanju u Herceg Novom, pozvao me je reditelj i pitao me da li hoću da radimo zajedno. Rekla sam mu: 'Naravno, uvek '. Poslao mi je scenario i kazao: 'Radim seriju 'Klan', ti igraš Cvetu '. I to je bilo to! Kada sam pročitala scenario, toliko sam se oduševila da sam htela da pristanem da snimam i džabe", rekla je glumica kojoj je Feđa Štukan odmah prijao za saradnju.

"Feđa možda ljudima deluje gordo, ali uopšte nije takav. Naprotiv, veoma je komunikativan i dostupan. 'Ukačili smo se' čim smo se prvi put videli. On je rodom iz Sarajeva i kada smo počeli snimanje, kroz šalu sam mu rekla da je bosanski diletant. Našalila sam se: 'Ajde sada nauči nešto od mene, gledaj kako se glumi, vi tamo nemate pojma'", rekla je Ljubinka za "Informer "i dodaje da se Štukan nije naljutio:

"Odmah je to prihvatio kao šalu i rekao: ;De, sada mi pokaži kako da odigram'. Kada bi reditelj rekao da neka scena mora da se ponovi, on bi dobacio: 'Sigurno ponavljamo zbog Štukana!' Vrlo je duhovit i voli da se šali na svoj račun", rekla je Ljubinka koja kaže da nema sličnosti sa Cvetom, koju igra u "Klanu".

"Cveta je ozbiljno zagazila u sve poroke da bi lakše podnela život s kriminalcem. Mislimo da žene koje pored sebe imaju opasne momke vode fantastične živote, žive u izobilju i raju, a zapravo nije tako. One proživljavaju sodomu i gomoru. Zbog toga moraju da budu na nekoj drogi, baš kao i Cveta! Nikad ne bih mogla da imam kriminalca pored sebe. Nisam taj tip osobe, a nisam ni interesantna takvim muškarcima", rekla je glumica koja je već neko vreme u vezi sa ambasadorom Srbije u Iraku Urošem Balovim. Iz braka sa Nebojšom Jovanovićem ima sina Kostu.

Pogledajte još fotografije Ljubinke Klarić u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Glumica kaže da ne želi više dece...

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna