Ana Mihajlovski 2017. godine suočila se sa svojim najvećim strahom - vešću da joj je otkriven tumor. Voditeljka je, naime, tada napipala izraslinu na dojci, zbog čega je odmah otišla kod lekara.

"Rak je moj najveći strah, baš kao i mom najboljem prijatelju, i mi to zovemo 'ona reč koja se nikada ne izgovara'. Lekari mi nisu rekli da moram da idem na hitnu operaciju, već da to 'mora da leti'. A ja sve što mogu danas, ne ostavljam za sutra", izjavila je tada Ana za magazin "Gloria".

Strah je sve vreme bio prisutan, a tek nakon nekog vremena Ana saznaje da je u pitanju dobroćudni tumor.

"Tumor je bio prevazišao veličinu za praćenje, sve je išlo brzo. Ništa se ne zna dok se ne uradi histopatološki nalaz. Mada, kada su lekari rekli 'benigno je, veruj', nikakav strah nisam imala", objasnila je tada voditeljka.

Ana Mihajlovski priznala je da je bila ljuta na sebe što do tada nikada nije otišla na pregled grudi i želela je da podstakne sve žene da se redovno pregledaju.

"Nisam krivila sebe, zapravo, bila sam besna na sebe zato što se nikada nisam pregledala, što je izuzetno neodgovorno. Ne samo prema sebi, već i prema celoj porodici. Zato bih bila najsrećnija da barem nekoliko žena izvuče pouku iz mog primera. Ja jesam, i veoma sam svesna da je moglo i da ne bude tako, da je tumor mogao da bude maligne prirode, da sam mogla da zakasnim. Zato je bitno da se kontrolišemo već od dvadesete godine", istakla je tom prilikom voditeljka za pomenuti magazin.

Ana Mihajlovski je, podsetimo, donedavno radila na TV "Nova S", ali je u septembru ove godine saopštila da je dala otkaz. To je, kao i intervju o borbi sa bolešću, takođe bila jedna od retkih prilika kada se javno oglasila, budući da izbegava da o svom životu govori za medije.

Voditeljka se, inače, udavala i razvodila dva puta - njen prvi suprug bio je Goran Stamenković, vlasnik producentske kuće "Emotion", sa kojim je dobila ćerku Ivu, a drugi biznismen Mirko Grubin, sa kojim ima sina Petra i ćerku Zoju.

"Taj drugi brak umnogome zavisi od toga koliko ste rešili repove sa prvim brakom, a to je uglavnom nemoguće. Ako su tu deca, prvi muž je vaša porodica! Ne možete ga izbrisati gumicom jer vašem detetu treba. E to je ono što drugi brak ne može da podnese. Ne možete ni vi da podnesete dve porodice za hendlovanje, jednog bivšeg, jednog sadašnjeg, a kada vidite da vaše dete trpi, onda vam nikakva ljubav ne pomaže, jer dete vam je nesrećno, koga briga za brak", napisala je jednom prilikom voditeljka na Instagramu.

Još fotografija Ane Mihajlovski pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Voditeljka izgleda mlađe i lepše nego ikad.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna