Bebi Dol ne otkriva javno mnogo detalja iz svog života, bilo da su u pitanju oni najlepši, ili pak oni manje lepi momenti sa kojima se svi pre ili kasnije suočavamo. Međutim, u javnost je nedavno dospela informacija da pevačica poslednjih meseci vodi veliku borbu, s obzirom na to da su joj i majka Magdalena i tetka teško bolesne.

"Situaciju je dodatno zakomplikovalo pogoršanje zdravstvenog stanja njene tetke, zbog čega je prešla da živi kod nje. Vodeći računa o dve starije i bolesne žene, jureći svakodnevno sa jedne na drugu stranu grada, život joj je postao veoma haotičan", izjavio je nedavno izvor blizak pevačici za "Gloriju".

Bebi Dol je sada potvrdila da najviše vremena provodi brinući o članovima svoje porodice, jer im je trenutno najpotrebnija.

Bebi Dol
Youtube / Printscreen / RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal 

"Moja porodica je u godinama koje su za razmišljanje. Tako da sam ja ipak odlučila da budem uz njih i spremam se na sve one najteže stvari u životu. Ja sam jedinica, dugo sam bila zaštićena od svih tih nekih praktičnih stvari, jer smo i otac i ja umetnici, kreativci, a sada je došlo vreme da, kada je najvažnije, budem tu. To je moj prioritet, porodica", istakla je pevačica u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Snagu joj daje i publika, zbog koje što pre planira da se vrati na scenu i radi na novim projektima, a do tada se sa obožavaocima uvek rado ispriča na ulici, uputi im osmeh i toplu reč.

"Ja kad god izađem na ulicu sita se ispričam, ne mogu da verujem da me neki mali klinci znaju i pevaju moje pesme! Muzika je čudo. Spremam nešto za Novu godinu, čuvala sam najbolje pesme u situaciji kada nam se zemlja menjala i kada su svi moji saradnici otišli na razne strane. Ja nisam bila ženska koja je imala bend, vi kad imate bend vi imate pet ljudi koji takođe imaju interes da vi radite i proizvodite. Ja sam zaista ostala sama, u međuvremenu sam radila neke druge stvari koje takođe uzimaju vreme, nisu naivne, ali čućete za njih oko Nove godine", zaključila je Bebi Dol u pomenutoj emisiji.

Muž Bebi Dol
Kurir TV/Printscreen 

Najveću podršku pevačici pruža suprug Aleks Todorović, Amerikanac srpskih korena.

"Aleks i ja imamo dosta toga zajedničkog. Oboje smo odrasli uz mlade roditelje, što ume da bude zabavno i dobro za kasniju samostalnost, ali ta deca obično ne nauče da budu praktična u životu. Počeli smo da živimo zajedno, a onda je on predložio da se venčamo. U Beogradu je tada bio njegov prijatelj iz Amerike Dejvid Galodet sa suprugom Morganom Rej. Bilo je jutro kada je rekao kako bi baš bilo zgodno da se venčamo jer su njegovi prijatelji tu, pa mi je onda otkrio da je već sve organizovao", ispričala je ona nedavno.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna