Činjenica da Nikolina Pišek nije došla na pomen suprugu Vidoju Ristovićubila je propraćena u medijima, a svekar Miša Grof je dao ironičan komentar. On je izjavio kako je snaja "verovatno morala da prošeta pse".

Time je aludirao na prethodne priče o tome kako je voditeljka, navodno, mnogo brinula o psima, a ne toliko o mužu Vidoju koji je preminuo pod tragičnim okolnostima. Nikolina je uzvratila prvo oštrim komentarom.

Ona je odgovorila da je njenom svekru potrebna psihijatrijska pomoć, a zatim izjavila je da joj nije potrebna medijska pažnja da bi otišla suprugu na grob. Zatim je objavila fotografiju na Instagramu na kojoj pozira naslonjena na zid, a pas je uz nju.

Svi su uočili da na levoj butini ima upadljiv flaster, a Nikolina je otkrila da je morala "pod nož". Bilo je to za nju potpuno neočekivano, ali očigledno su lekari tražili da se jedan mladež na nozi obavezno i hitno odstrani.

"Ne znam ko me danas nije pitao čemu služi flaster na nozi. I zaista, sada sam shvatila - upada u oči. I neka se vidi, jer ukazuje na važnost preventive. Nisam niti slutila kada sam ležerno ušetala u polikliniku ću izaći s jednim madežom manje. Ali i jednom brigom takođe",  napisala je Nikolina u objavi. "Ožiljak će isceliti. Flaster će nestati. Madež je već otišao. Ionako mi se nije dopadao… Baj, baj brigo, pređi na drugoga (bolje ni na koga)", kaže Nikolina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna