Porodica istoričara umetnosti Vidoja Ristovića obeležila je šestomesečni pomen na Novom groblju u Beogradu. Njegovu večnu kuću posetili su njegovi roditelji Marija i Viktor, prva supruga Lana sa njihovom ćerkom i brojni prijatelji. Nikola Pišek koja je sa Vidojem bila u braku devet godina nije došla. Njen svekar, Miša Grof, rekao je da voditeljka nije došla jer je zauzeta šetanjem kućnih ljubimaca, a ona je morala da mu odgovori.

"Mislim da ste svi shvatili koliko je moj svekar zlonameran kada sam ja u pitanju, to više nije tajna. U Beogradu nisam bila juče, nisam ni danas. Na pomen nisam došla iz privatnih razloga, nisam bila u mogućnosti da se pojavim. Sve što imam da kažem na njegovu izjavu jeste da mu je potrebna pomoć psihijatra",  rekla je Nikolina za Alo!.

Podsetimo, Vidoje Ristović preminuo je 8. maja 2022. godine na stolu za masažu, a obdukcija je pokazala da je smrt nastupila usled respiratorne insuficijencije koja je uzrokovala popuštanje rada srčanog mišića. Sahranjen je 12. maja na Novom groblju u Beogradu, a Miša Grof, njegov otac, nakon toga je optužio Nikolinu Pišek da je kriva za smrt njegovog sina.

"Moji advokati će se uskoro svima obratiti, i to sa dokazima, za razliku od uvaženog Grofa. Zatvor bi mi bio raj i lakše bih ga podnela u odnosu na ovo što poslednjih nedelja doživljavam od svog svekra. Ne smem ni da napišem šta bi Vidoje uradio kada bi video postupke svog oca. Ali istina će na kraju izaći na videlo i sve će se saznati", rekla je voditeljka nedavno.

Fotografije sa pomena Vidoju Ristoviću pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Šestomesečni pomen Vidoju Ristoviću održan je na Novom groblju