Sonja Vuksanović je bila zanimljiva tema svim novinarima zbog ljubavi i brakova sa poznatim muškarcima, a sad se posvetila svojim poslovima i njih stavlja u prvi plan. Moda je njena velika strast, a počela je da se njome bavi pre nekoliko decenija, kad je otvorila butik u Beogradu i to sa tadašnjom drugaricom Natašom.

Naizgled jednostavna priča imala je nešto komplikovaniji rasplet. Nataša je, naime, bila devojka Ace Lukasa, popularnog pevača koji je u Sonjinom životu bio u dve veoma značajne uloge...

Sve je počelo susretom Sonje (tada Višnjić) i pevača Željka Šašića u Nemačkoj, gde je mlada lepotica živela sa roditeljima. Prema priči iz tog vremena, smrtno se zaljubila u Željka, a ni on nije bio ravnodušan. Zli jezici su tvrdili da su mu bili zanimljivi i nemački "papiri" koje bi dobio brakom sa njom, dok je pevač govorio o velikoj ljubavi i Sonji kasnije posvetio i pesmu "Ona je priča života mog".

sonja vuksanovic 2.jpg
Instagram / sf__fashion__style 

Kum na venčanju je bio Aca Lukas, tada dobar Željkov drug. U braku nisu večno cvetale ruže - navodno je Sonja bila izrazito ljubomorna, pravila Željku scene, pa ga čak - prema jednoj priči - zaključala da ne bio otišao na nastup. Rodila je ćerku Sofiju, ali ni dete nije bilo dovoljan razlog da se sačuva ovaj brak. Posle deset godina, okončan je razvodom, a nastavak Sonjinog ljubavnog života je bio neočekivan za sve.

Počele su glasine da je u ljubavi sa Acom Lukasom, što je i potvrdilo njiihovo venčanje 2010. godine. Sofija, koja je sa Acom uspostavila odličan odnos, dobila je mlađu sestru Viktoriju. Ipak, ovaj brak je potrajao sedam godina. Najveći problem su bile, navodno, Lukasove vezice "sa strane".

sonja vuksanovic 3.jpg
Instagram / sf__fashion__style 

Ipak,  razvodu je prethodila drugačija priča -  kako je Sonja uletela u avanturu sa Markom Jarićem, zgodnim košarkašem svetske karijere. Tek je ovo svima bilo interesantno, jer su ga žene obožavale, a nije mu odolela ni Adrijana Lima koja mu je rodila dve ćerke. 

Sonja je najčešće ćutala na razne optužbe i priče. Aca Lukas joj je, posle razvoda, ostavio luksuznu kuću na Bežanijskoj kosi, a ona danas vodi samostalni modni biznis i, na pragu šeste decenije, i dalje izgleda odlično. Pogledajte i sami u galeriji slika!

Instagram / sf__fashion__style Lepotica na pragu šeste decenije.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna