Nataša Bekvalac često ističe koliko je vazena za svoju porodicu koja joj je uvek najveća podrška. Iako zbog previše obaveza nema onoliko vremena koliko bi želela da provodi sa najbližima, osetila je potrebu da ode u porodični dom nakon što je videla snimak na kom otac tuče svoju ćerku.

"Jako sam potresena ovih dana. Grlim i ljubim svoju decu jače nego ikada. Nisam mogla da pogledam snimak zlostavljanja deteta, posle par sekundi sam povratila. Nisam mogla da pogledam ceo snimak prebijanja devojčice na teniskom terenu, vrištala sam", napisala je Nataša i apelovala na sve da prijave nasilje.

"Danas sam kod mame i tate sa decom, shvatila sam da ih dugo nisam videla a uvek imam kao nešto preče, a ništa nije preče od porodice. Nekako sam posle svega što sam ovih dana videla imala potrebu da odem svojoj kući. Mami i tati u Novi Sad. Molim vas prijavite. Molim vas ne ćutite. Molim vas ne dozvolite da se dešava pored vas a da 'to nije vaš problem'. Eto molim vas...i volim vas. Niko nije slobodan ako svi nismo slobodni...i niko nije zaštićen ako svi nismo zaštićeni. Retko obkavljujem slike mame i tate jer ne vole. Sada objavljujem jer ja volim. Mama i tata, Kiko i Gaga,volim vas", napisala je Nataša.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna