Srna Lango pojavila se sinoć na humanitarnoj reviji fotografija pod nazivom "Ti si ta heroina", a tom prilikom govorila je o zdravlju i istakla važnost obavljanja redovnih lekarskih pregleda. 

"Ne idem često, slagala bih kad bih tako rekla, ali idem redovno", počela je priču glumica za "Informer", objašnjavajući da često podseća svoje prijatelje da se redovno pregledaju, budući da samo jedan odlazak kod lekara i pravovremeno otkrivanje dijagnoze često mogu da spasu život.

"Kad pomisliš da ti se ova lepota od planete ne napušta i da je dosta glupo da zbog nekakve lenjosti ili straha tako nestaneš s lica zemlje, onda shvatiš valjda da je vreme i za mamografiju i za krvnu sliku i za proveru šećera... sve su to stvari koje su rešive", istakla je Srna Lango.

Glumica je otkrila i da većina ljudi oko nje ima strah od lekara, ali da se ona trudi da im ukaže da zatim nema potrebe i da je korist od obavljanja redovnih pregleda daleko veća.

"Oko mene se svi plaše doktora, do te mere da ih ja zavitlavam, to je sve go ludak do ludaka. Ponašaju se kao najgori primitivci na svetu, a to su sve jako obrazovani, vrlo učeni ljudi, vrlo hrabri na razne druge životne teme, a kad im pomeneš npr zubara, od priče im nije dobro", ispričala je glumica.

Srnin bivši suprug, glumac Irfan Mensur, pre dve godine u bolnici je vodio borbu za život, kada je oboleo od teškog oblika korona virusa.

irfan mensur srna lango.jpg
Youtube / K1, ATA / Antonio Ahel 

"Divni Irfan je sada dobro, hvala Bogu. Međutim, u prvom trenutku nije bilo dobro uopšte. On je mislio da će korona da sačeka njegove planove, mislio je da može prvo premijera predstave pa onda virus, ali korona nije htela da čeka. Srećom, primljen je u KBC Bežanijska kosa na vreme i lekari i svo medicinsko osoblje su predivno brinuli o njemu. Za moj ukus malo prebrzo priča o povratku na posao, ali tu su deca da ga za to grde", rekla je tada glumica.

Još fotografija Srne Lango pogledajte u galeriji.

Youtube / RTS Šou program Uvek doterana!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna