Ljubomir Ljuba Stanković je bio najmlađi pevač koji je ikad pobedio u šou programu Pinkove zvezdice. Počeo je da pevuši, kako je sam rekao, već sa tri i po godine a sa šest je već bio velika zvezda.

Tada je oduševljavao izjavama da nikad nema tremu, da je uvek nasmejan, veseo i da mnogo voli da nastupa u ovom takmičenju. Kada su ga tada pitali - kako zamišlja sebe kad odraste, rekao je da želi da bude poznat u celom svetu, a čini se da mu se sad smeši takva slava.

Mališan je sada značajno porastao, nosi supermoderne frizure i doteruje se kao prava zvezda. Ljuba se veoma uspešno bavi muzikom, nastupa širom regiona i u inostranstvu, a velika vrata su mu se otvorila i kad je dobio ulogu u jednoj indijskoj reklami.

Tada je imao priliku da upozna najpoznatije i najpopularnije glumce u Indiji i pričao je kako su mu bili kao porodica. Da li će se momčić proslaviti i na ovom ogromnom tržištu, ostaje da se vidi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna