Jelena i Novak Đoković ovih dana sa naslednicima Tarom i Stefanom borave u Beogradu, gde su imali i veliki povod za slavlje. Malena Tara 2. septembra napunila je pet godina, a tim povodom roditelji su joj priredili nezaboravnu zabavu.

Na proslavi su okupili članove porodice i prijatelje, a dekoracija je, kako se može videti na fotografiji koju je podelila Jelena, bila bajkovita. Sve je bilo u nežnim roze i bež tonovima, a prostor na otvorenom u kom je organizovana proslava bio je prepun balona, udobnih jastuka, šatora, hrane i pića.

Nakon proslave rođendana, Jelena i Novak su vikend iskoristili za uživanje sa decom u prirodi, pa su ih odveli na Adu Ciganliju. Tara i Stefan su se sa tatom Novakom presvukli u kupaće kostime i zabavljali se u vodi, dok im se Jelena na kratko pridružila u tom "poduhvatu", ali u sportskoj garderobi. Sa njima je bio i kućni ljubimac, pas Pjer, koji, kako je Jelena napisala, sada ima 15 godina.

Đokovići
Instagram/jelenadjokovicndf 

Jelena Đoković istakla je koliko je zahvalna na ovakvim porodičnim trenucima, koji dugo ostaju zabeleženi u sećanju i deci i njoj i Novaku.

"Pregršt divnih uspomena za pet Tarinih godina! Zdravi smo i zajedno, šta čovek više da poželi. Porodica", napisala je ona uz fotografije nastale prethodnih dana.

Jelena Đoković
Instagram/jelenadjokovicndf 

Jelena Đoković je, inače, nedavno govorila o svojim metodama vaspitanja, te navela kako reaguje u situacijama kada dođe do svađe između Tare i Stefana.

"Treba kazati, recimo, 'vidim da ste se igrali one igre, i sestra smatra da je sad na nju red za igračku', a brat kaže da je na njega red. Stavite se u njihove cipelice, deca treba da vide da ste došli kao neutralna osoba. Oni će naravno negirati sve, ali onda opet insistirajte da se ne zovu pogrdnim imenima, da ne kažu jednom drugom 'ti si lažov'. Treba da postoje jasna pravila u kući. Kod mene je uvek u kući dogovor. U situacijama kad se prepiru kažem 'hajmo sad tajm-aut, da svako kaže šta želi'. Ćerka, pošto je mlađa, često neće da kaže. Onda dam Stefanu da kaže šta on želi, pa onda opet insistiram da i Tara kaže svoje, da bismo došli do rešenja, u suprotnom ćemo sve po Stefanovom. Tako je podstičem da i ona kaže šta želi. I ubrzo oni zaborave oko čega su se svađali. U svemu je važno ne zauzimati stranu, već posredovati, pomoći deci da reše problem", ispričala je Jelena Đoković jednom prilikom.

Sledeće nedelje porodicu Đoković očekuje još jedno veliko slavlje - svadba Novakovog najmlađeg brata Đorđa i njegove izabranice Saške Veselinov. Njih dvoje su se nedavno verili i očekuju prvo dete, a 12. septembra staće na "ludi kamen". Crkveno venčanje biće upriličeno u Beogradu, dok će svadbeno slavlje biti organizovano u Crnoj Gori.

Još fotografija Jelene i Novaka Đokovića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / jelenadjokovicndf, Profimedia Danas slave godišnjicu braka!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna