Miloš Timotijević godinama je čuvao svoju privatnost. Mnogi su smatrali da nema potrebu da deli momente van profesionalnog života jer jer je ispunjen i srećan. I činilo se da je tako i bilo. O supruzi Dunji sa kojom je u braku proveo 14 godina govorio je sa mnogo ljubavi, ističući da je ona njegov pokretač i najveća podrška.

Zato je vest da se oženio drugom bila prilično iznenađujuća svima koji mu nisu bliski. Da brak dug deceniju i po nije uspeo da odoli strasnom zaljubljivanju, preneli su svi domaći portali. Miloš je svoju novu suprugu Tijanu Simić, navodno, upoznao pre samo 40 dana, dok je boravio u Portugalu. Tijana Simić ubrzo je postala najpretraživaniji pojam na Internetu. Sve je zanimalo ko je fatalna brineta koja je ekspresno zavela glumca. Sudeći po podacima koji su javno dostupni Tijana živi u Lisabonu i bavi se menadžmentom i advertajzingom u IT sektoru. Radi za „VPN“ („Virtual Private Network“).

"Posao mi omogućava da budem u toku sa najnovijim informacijama iz sfere tehnologije i bezbednosti. Pridružila sam se sektoru 'VPNOverview' jer su IT bezbednost, privatnost i sloboda informacija teme od najveće važnosti i oblasti do kojih mi je i lično stalo", navela je Tijana na portalu firme u kojoj je zaposlena.

"Zagovornik sam privatnosti i iskreno se protivim činjenici da u današnjem svetu svi žele pristup mom licu, otiscima prstiju i ličnim podacima. Šta je sledeće? Da li će visoka tehnologija i vlade uskoro zahtevati pristup mom DNK? Pokušajmo da sačuvamo ono malo privatnosti što nam je ostalo jer se za to vredi boriti", rekla je Tijana koja je diplomirala na Singidunum univerzitetu u Beogradu 2012. godine. Navela je i da osim srpskog tečno govori još četiri jezika, engleski, italijanski, portugalski i španski.

Fotografije sa venčanja Miloša Timotijevića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/printscreen/deethebee Oženio se Miloš Timotijević

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna