Džesika Bil i Džastin Timberlejk važe za jedan od najlepših holivudskih parova, a prošle nedelje proslavili su 10. godišnjicu braka. Imaju dvoje dece, starijeg sina Sajlasa koji je rođen 2015. godine, i mlađeg Finiasa, koji je na svet došao 2020.

Glumica je sada za američke medije govorila o braku sa pevačem i glumcem, te navela da joj se ponekad čini da je decenija prebrzo prošla.

"Ponekad se osećam kao da je 10 godina prošlo za tren oka, a ponekad pomislim: ’O moj Bože, 10 godina! Ovo je zaista izuzetna količina vremena u nečijem životu. Ponosna sam na ovo'", izjavila je Džesika za "Access Holywood".

profimedia-0702618833.jpg
Profimedia 

Više puta se šuškalo da Džesika i Džastin prolaze kroz bračne krize, a glumica je sada priznala da su imali loših trenutaka, ali da su ih uspešno prevazišli.

"Imali smo uspone i padove kao i svi drugi, i na to sam takođe ponosna. A sada sam srećnija i zaljubljenija u svoj život više nego ikad", poručila je.

Mnogi su pomislili da se ova Džesikina izjava odnosi i na 2019. godinu i skandal koji je izbio kada je Timberlejk uslikan kako u klubu drži za ruku glumicu Ališu Vejnvrajt, te su svi brujali da je javno prevario suprugu.

profimedia-0702278086.jpg
Profimedia 

On je tada priznao da je previše popio, ali je tvrdio da se između njega i Ališe ništa nije dogodilo.

"Trudim se da se držim što dalje od tračeva, ali zbog moje porodice osećam da je važno da odgovorim na nedavne spekulacije koje su povredile ljude koje volim. Pre nekoliko nedelja napravio sam neoprostivu grešku, ali neka bude jasno - ništa se nije desilo između mene i moje koleginice. Popio sam previše te noći i kajem se zbog svog ponašanja. Trebalo je da znam. Ovo nije primer koji želim da dam svom sinu. Izvinjavam se svojoj neverovatnoj supruzi i porodici jer su prošli kroz tako sramotnu situaciju, a biću fokusiran na to da budem najbolji muž i otac", izjavio je tada Džastin Timberlejk.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna