Priče o plastičnim operacijama i estetskim zahvatima svakodnevno su tema u medijima, pa se i Sanja Marinković nađe u ulozi jednog od glavnih aktera u njima. Voditeljka često naglašava kako nikad "nije radila" ništa na sebi.

Međutim, sad je otkrila da je upravo zbog toga često "prozivaju". "Na dnevnom nivou me zlostavljaju i vrše pritisak da uvećam usta.

Žena me zaustavlja, prilazi na ulici i kaže da sam prelepa, prezgodna, ali da mi samo usne fale. Treba raditi na sebi, održavati se, ali ostati svoj, nisam ni za jednu invanzivnu metodu, samo za osvežavanje usana", ispričala je rekla je Sanja na TV Pink.

sanja marinkovic bez sminke
Instagram/Sanja Marinković 

Ona je, inače, pristalica promena koje prvo treba "obaviti" na duši, odnosno - promeniti misli koje dovode do nezadovoljstva sobom. Kako je jednom prilikom objasnila, svako ko ima rez od estetskih korekcija na licu ili telu ima i dubok rez na srcu ili ranu na duši.

Zato Sanja veruje da žene i devojke ne bi trebalo osuđivati, već im pomoći da promene svoje misli pre nego što promene pozadinu, nos ili obrve.

Sanja Marinković o plastičnim operacijama
Instagram / sanjamarinkovicofficial 

Ona ne isključuje mogućnost da jednog dana "uradi" kapke, ali zasad samo ide redovno na na kozmetičke tretmane, koji joj pomažu da otkloni površinske bore.

Njenom izgledu se mnogi dive,  pa više slika Sanje Marinković pogledajte u našoj galeriji.

Instagram/Sanja Marinkovic, Instagram / sanjamarinkovicofficial Izdanja Sanje Marinković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna