Demet Ozdemir provodi nedelje ispunjene srećom nakon što se, krajem leta, konačno udala za ljubav svog života, Ogzana Koča. Njihova svadba je bila glavna tema turskih medija, jer su oboje izuzetno popularni.

Međutim, primetno je da lepa glumica ne objavljuje slike iz privatnog života, već na društvenim mrežama preovlađuju profesionalni snimci. Utoliko je veću pažnju privukla njena današnja tužna objava, a pratioci joj upućuju izjave saučešća.

Ona je na Instagramu objavila sliku sa svojom bakom Nazijom Jener, uz samo jedan emotikon - sklopljene ruke kao u molitvi. Njena sestra Derija je, takođe, u žalosti i oprostila se sa bakom rečima: "Bako moja... bog ti dao rajsko naselje, toliko te volim."

demet ozdemir baka.jpg
Instagram / demetozdemir 

Demet često ističe koliko je vezana za porodicu. Ona je nedavno proslavila deset godina profesionalne karijere i tom prilikom izjavila kako je njeni i dalje ipak gledaju istim očima. "Moja majka nije mogla da poveruje koliko sam poznata postala", kaže Demet koju prati više od 15 miliona obožavalaca na Instagramu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna