Snežana Dakić godinama nosi tamnu kosupa je napravila veliko iznenađenje kad se pojavila na Instagramu kao plavuša. "Krivci" su kolege koje su joj predložile da snimi video sa novom perikom.

Reč je o neobičnoj nijansi sede kose sa blagim ružičastim tonom, za koji voditeljka kaže da joj izgleda "malo fejk" (lažno) "Malo više fejk", dodaje Snežana koja se u ovom klipu bavi temom - zašto žene menjaju frizuru kose kad su emotivno povređene.

"Ja volim da menjam frizuru i kad nisam povređena", kaže Snežana. "Važno je da se sviđate sebi, a ne da menjate frizuru zato što mislite da će se to svideti onom nekom imaginarnom, budućem ili ne daj, bože, bivšem", napisala je voditeljka.

Brojne dame koje je prate imaju sasvim oprečna mišljenja o Snežaninoj novoj frizuri. Jedne kažu da "to nije ona" i da deluje mnogo starije sa sedom kosom, dok su druge oduševljeni i raspituju se koja je to nijansa. Neke traže informaciju gde bi mogle da nabave takvu periku i kažu da uopšte ne izgleda veštački. Na glavnu temu, većina kaže da se slaže sa voditeljkom i da se doteruju samo za sebe.

Šta vi kažete, zašto se žene posebno doteruju i menjaju frizuru kad prođu kroz neki težak emotivni period?

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna