Laura Mikić, ćerka Snežane Dakić i njenog bivšeg supruga Vladimira Mikića, ove godine je proslavila 16. rođendan, a za nekoliko dana polazi u drugi razred gimnazije.

Voditeljka je izuzetno ponosna na naslednicu, koja je stasala u pametnu, poštenu i vrednu devojku, te sa njom ima potpuno otvoren odnos kad je reč o svim životnim segmentima.

To se odnosi i na posao, pa se Snežana trudi da svojim primerom ćerki ukaže koliko su zalaganje i borba važni da bi se ostvarili željeni ciljevi.

"Nema negodovanja, samo gledanje napred, u budućnost. Primer joj dajem i tako što vidi da stalno nešto učim, čitam, usavršavam se. Kad stigne honorar, ja joj kažem: 'Evo, ovo sam nam zaradila.' Stvarno je skromna i razumna. Ne voli da se rasipa, zna da ceni novac. Jasno joj je koliko se borim za naš životni standard kako bismo mogle i da putujemo, i da se lepo oblačimo, i da plaćamo velike životne troškove", ispričala je voditeljka za magazin "Hello". 

Snežana Dakić nedavno je govorila i o teškom životnom razdoblju kroz koje je prošla kada se pre osam godina razvela od bivšeg supruga, te istakla da joj je i tada ćerka bila najveća podrška.

"Bila sam poprilično uplašena kako će to prihvatiti. I sama sam bila istraumirana prethodnim zdravstvenim rizikom, posle čega sam dobila stent u glavu. Ipak, možda mi je najteže padao medijski pritisak. Prolazila je sa mnom kroz razne životne faze, nikada je nisam lagala. Delile smo sve, i razočaranja, suze, smeh", iskreno je ispričala Snežana takođe za pomenuti magazin.

Još fotografija Snežane Dakić pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, Instagram / snezanadakic Snežana Dakić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna