Nije lako održati uspešan i skladan brak, a ako su supružnici javne ili estradne ličnosti, to je još veći izazov. Pod lupom javnosti, pred očima fotografa, mnogo je izazova i prilike za ljubomoru i nezadovoljstvo, pa i povoda za svađu.

Da za srećnu ljubav nije toliko važno kako se par voli, nego kako se svađa potvrđuje i Mia Borisavljević koja kaže da ona i njen muž uvek znaju granicu. Ona i Bojan Grujić su se venčali ovog leta, ali već dugo uživaju u skladnoj vezi.

"On mene stvarno ne provocira", kaže pevačica. "Nas dvoje se razumemo i da ne pričamo i znamo tačno gde je kome granica da se ne bismo ispovređivali, jer da nije tako onda ne bismo više imali šta da kažem jedno drugom... I bez tog nekog razgovora stvari su jasne", rekla je Mia u emisiji ''Magazin In''.

Mia Borisavljević o srećnom braku sa Bojanom Grujićem
Instagram / miaborisavljevic 

Ljubav Bojana i Mie se, kako ona kaže, održala i zato što se oboje bave istim poslom. Ona pevačica, on muzičar - da nije tako, ne bi možda stigli ni da se viđaju, priznaje. Voli ga, između ostalog i što ume da bude jako romantičan i osećajan.

mia borisavljevic 1.jpg
Instagram / miaborisavljevic 

"Sa takvim čovekom život ne može da bude ni dosadan ni ružan. Nismo rivali, dopunjujemo se. Život nam se jednostavno - dešava", iskrena je Mia. Njih dvoje imaju dve ćerkice, Emu i Teu, a pevačica uvek kaže kako će možda biti još dece. "Jedan sinčić?" pitaju je novinari često, a ona kaže: "Što da ne."

Još slika skladnog para pogledajte i u galeriji!

Instagram / miaborisavljevic Pevačica srećna u braku sa Bojanom Grujićem.

Tekst: Lepa&Srećna