Poznatoj glumici Selmi Bler pre nekoliko godina dijagnostifikovana je neizlečiva multipla skleroza. Ona nije pala u očaj, već je na sve načine pokušala da se prilagodi novim okolnostima. Koliko je njena volja jaka pokazala je kada se pojavila kao takmičarka u novog sezoni "Plesa sa zvezdama". Ipak, zahtevni treninzi bili su previše naporni za nju pa je morala da odustane.

"Znate da sam bila pod nadzorom i da sam u kontaktu sa svojim lekarima kroz ceo ovoj proces. Išla sam na magnetsku rezonancu i rezultati su pokazali da ne mogu. Ne mogu da nastavim sa takmičenjem. Gurala sam koliko sam mogla", kazala je svom plesnom partneru i priznala da ne želi da napravi još štete svom organizmu.

"Imam intenzivnu traumu kostiju i upale među pukotinama pa bih mogla da napravim veliku štetu, a to, naravno, ne želim. Bilo me jako strah da pristanem na ovo, jer još uvek imam problem s pokretljivošću, a uz to nemam ni nekog iskustva u plesu", ispričala je Selma kojoj snagu da istraje daje sin Artur.

"Nakon što sam mu rekla od koje bolesti bolujem moj sin je imao samo jedno pitanje: 'Hoćeš li od toga umreti?' Rekla sam mu da nikad ne znamo od čega ćemo umreti, ali da ja od ove bolesti sigurno neću", rekla je u emisiji "Good Morning America" svojevremeno i istakla da je osetila olakšanje kada je saznala dijagnozu.

"Plakala sam od olakšanja. Naučila sam da budem bolja prema sebi i više se ne osećam krivom što polako idem kroz život", rekla je glumica koja je doživela veliki udarac kada joj je preminula majka koja joj je bila najveći oslonac u životu.

"Bila je neveroatna, smešna, brza, upečatljiva i velikodušna", napisala je slavna glumica nakon majčine smrti. Selma je 2021. godine doživela i ljubavni brodolom kada je Ron Karlson sa kojim je bila u emotivnoj vezi od 2017. godine fizički nasrnuo na nju. Navodilo se da je uhvatio za vrat i nasilno tresao, od čega joj je krenula krv na nos. On je tvrdio da je izgubio kontrolu jer je Selma vređala njegovu ćerku, i da je bila agresivna jer nije hteo da sedne pored nje.

Selma Bler bolest
Profimedia 

Ni Selma ni Ronald nisu se više u medijima oglašavali nakon tog incidenta, ali više nisu viđeni zajedno.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna