Momčilo Bajagić Bajaga je nakon vesti o razvodu samo kratko potvrdio da se rastao od supruge, kao i da se krah braka dogodio pre više od godinu i po dana. Sada je objasnio zbog čega o tome nije želeo da priča za medije.

"Mislim da je to nepristojno, neko voli da svi znaju o njegovom privatnom životu, a ja mislim da je privatni život ipak privatna stvar. Mora da postoji neki trenutak koji nije svima poznat", kaže Bajaga za "InMagazin".

bajaga emilija
Kurir / Marina Lopičić 

On je dodao da smatra da publiku treba da zanima samo njegova muzika, a ne ono što se odvija u njegova četiri zida.

"Prezirem rijaliti i to preterano eksponiranje i gledanje ljudima u tanjir i kupatilo. Šta sam juče jeo je potpuno nebitno. Ljude bi trebalo da zanima moja muzika", objasnio je muzičar, koji se potom osvrnuo na svoju unuku.

Bajaga je, naime, postao deda u decembru prošle godine, kada je njegov sin Marko dobio ćerku Saru.

"Ima 10 meseci i to je stvarno veliko zadovoljstvo, kad vidite drugu, treću generaciju. Jedva čekam da poraste, da prohoda, da mogu da idem s njom u Zoološki vrt, u šetnju", kaže ponosni deda za pomenuti medij.

Pored sina Marka, Bajaga je u braku sa Emilijom dobio i ćerku Anđelu.

Još fotografija Bajage sa bivšom suprugom pogledajte u galeriji ispod.

Kurir / Damir Dervišagić, Kurir / Marina Lopičić Razvod braka posle decenija ljubavi

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna