Pevačica Tijana Dapčević muža Milana upoznala je u Somboru na jednoj utakmici, kada je iz rodne Makedonije došla u Srbiju i iskoristila vreme za posetu rodbini. Vrlo brzo su shvatili da su srodne duše i otpočeli su zajednički život, najpre u Somboru, a potom u Beogradu.

"Najluđe zbog ljubavi što sam uradila je da sam se preselila u drugu državu! Nikada se nisam pokajala zbog odluke koju sam donela, eto već 22 godine živimo u Beogradu. Od prvog momenta kada smo se upoznali, znala sam da je on pravi", kaže sada pevačica za "Informer".

U njenom i Milanovom braku, kako kaže, nikada nije bilo kriza i ponosna je što imaju čvrst i stabilan odnos.

"Nama nikada nije dosadno, uvek se lepo slažemo. Otkad mi je on pružio ruku, nisam sama ni u čemu, kroz sve prolazimo zajedno. Nas dvoje se sve ove godine lepo slažemo, nikada nismo imali probleme, a pisalo se svašta. Odana sam i verna Milanu, nikada nisam imala potrebu da pogledam drugog muškarca, jer u njemu imam sve", ističe Tijana Dapčević.

Kruna njihove ljubavi je sin Vuk, rođen 2009. godine, kog su Tijana i Milan dugo priželjkivali. Kada je počela da razmišlja o vantelesnoj oplodnji, pevačica je zatrudnela prirodnim putem, a nikada se, kako kaže, nije pokajala što ima samo jedno dete.

"Moj Vuk je isti kao ja, dosta smo slični, ali moram da priznam da je građen kao otac. Nisam se nikada pokajala što imamo samo jedno dete. Dugo nisam mogla da ostanem trudna, Milan i ja smo dosta putovali i uživali. Onog momenta kada sam se opustila i nisam razmišljala o bebi, ostala sam trudna. To je bio najlepši momenat u mom životu", zaključila je pevačica za pomenuti list.

Još fotografija Tijane i Milana Dapčevića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/tijana.dapcevic Tijana Dapčević sa suprugom Milanom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna