Tijana Dapčević i njen suprug Milan ravnopravno učestvuju u vaspitavanju naslednika, ali pevačica priznaje da je tata ponekad popustljiviji prema Vuku od nje.

"Dešava se da posle mog kategoričnog 'ne' ode kod tate koji je, nećete verovati, popustljiviji. Sledeći korak je da njih dvojica zajedno ubeđuju mene, koja dugo odolevam, a onda pristanem uz obavezno upozorenje: 'Sami odgovarate za svoje postupke'", ispričala je Tijana za magazin "Hello".

Budući da je Vuk bio dugo čekano i željeno dete i da su ga Tijana i Milan dobili nakon sedam godina braka, pevačica je odgovorila i na pitanje da li se plašila da će ga razmaziti.

"Odmah sam znala da to ne dolazi u obzir, jer mi je bilo jasno da bi nam se takvo ponašanje obilo o glavu. Nikada ga nismo posmatrali kao dete, već kao malog čoveka, sa kojim smo i u najranijem detinjstvu razgovarali kao sa odraslom osobom. Kada je imao pet godina, interesovali su ga i muzika i basket. Jednom, dok smo sedeli i ručali, rekao je: 'Sve me zanima i to me nervira'. Zamislite kad to kaže petogodišnjak! Žao mi je što nisam zapisivala njegove izjave, nekad su bile neverovatne. Među njima je bilo i: 'Znaš, mama, ne mogu više ovako, idem u neku drugu zemlju, da sadim čokoladu'. Uvek je imao svoj stav, a da ga 'preveslaš' - nije bilo šanse. Milan i ja niti smo želeli, niti smo pokušavali da mu bilo šta nametnemo, samo smo ga usmeravali u pravcu u kom smo mislili da treba", iskrena je pevačica.

Tijana i njen suprug Milan u skladnom su braku već 22 godine, a pevačica je svojevremeno rekla da smatra da je jedini recept za stabilan i dug brak - ljubav.

"U našem slučaju ljubav je ta koja nas održava. Ne postoji neki priručnik, jer da postoji sigurno bih ga do sada napisala. Ne postoji ni kompromis, ni razumevanje, lojalnost ako nema ljubavi. To je presudno za svaki odnos i brak. Ali ako nema ljubavi nema ničega", rekla je za "Super TV" jednom prilikom Tijana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna