Mirka Vasiljević i Vujadin Savić zajedno su 12 godina i imaju četvoro dece, a zbog fudbalerovih poslovnih angažmana u inostranstvu promenili su više adresa.

"Ko je više sa decom u toku tog dana, on bude manje tolerantan sa klincima. Onda je ko ima više živaca i strpljenja. Do sada sam ja nekako bila više sa decom. Više smo mi njega pratili, pa sam ja svoj posao kombinovala i gledala da, kad deca imaju raspust, dođem u Srbiju i radim. E sad, s obzirom na to da imam nove projekte, sad više nije da me nema dva puta sedmično, već pet puta sedmično! Videćemo sad šta će se promeniti između Vujadina i mene, da li će se ta uloga u kući promeniti", rekla je glumica za "Blic".

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić
ATA / Antonio Ahel 

Vujadin je nedavno na svom telu istetovirao Mirkin lik, međutim glumica kaže da tome ne pridaje mnogo značaja.

"Iznenadila sam se kad se skoro tetovirao, kad je istetovirao mene. Nisam neko ko je istetoviran, pa ni ne obraćam pažnju toliko na te tetovaže. Toliko ih ima kad izađem na ulicu, više ni ne primećujem kad neko nešto novo stavi. Volela bih uvek da kroz naš odnos pokaže emociju, kroz neko naše zajedničko vreme, a ne sad kroz te neke stvari, kao što su pokloni, tetovaže... Neke druge stvari su mi mnogo bitnije. Hvala, lepo je, al' mora više na drugu stranu da se potrudi. Nije to to", iskrena je bila Mirka za pomenuti list.

U nekoliko navrata spekulisalo se o odnosu popularnog para, pa čak i o tome da je Vujadin Mirki bio neveran. Glumica je sada priznala da nije sve kao prvog dana, kao i da bi, ukoliko bi se desilo da se zaljubi u drugog muškarca, to priznala fudbaleru.

Mirka Vasiljević o vaspitanju naslednika
Youtube/Printscreen/Pink.rs 

"U odnosu sa partnerom ne treba da ima bregova i ne treba da se nešto trpa pod tepih. Čim sam toliko sa tim čovekom, znači da mu verujem i da je sve u redu. 12 godina smo zajedno, nisam ga nikada prevarila. Nije sve kao i prvog dana, nekada i ja primetim lepog muškarca, ali nikada nisam prešla granicu pristojnosti. Ako bih se baš zaljubila u nekoga i da mislim da želim da budem sa njim ceo život, ne bih nikoga zavlačila, ni sebe ni Vujadina, ni tu treću osobu", rekla je Mirka u emisiji "Amidži šou".

Glumica je u pomenutoj emisiji otkrila i kakav odnos ima sa svekrvom i svekrom, Marinom Rajević Savić i Dušanom Savićem.

"Ukoliko dođemo do situacije da mi nešto smeta, odmah to i kažem. Priznam šta mi odgovara i šta ne. Dušan i ja smo dosta slični pa se lepo razumemo, a Marina ponekada jedno kaže, drugo misli, treće razume, pa moramo malo više da razgovaramo", rekla je ona.

Još fotografija Mirke Vasiljević i Vujadina Savića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/savicvujadin, ATA / Antonio Ahel Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna