Da se Olivija Vajld i Džejson Sudeikis nisu rastali u prijateljskim odnosima bilo je jasno kada joj je, dok je bila na sceni i govorila o novom filmu na "CinemaCon-u" u Las Vegasu, stigla koverta na kojoj je pisalo "lično i poverljivo". Bivši joj preko posrednika uručio papire o starateljstvu. Džejson je međutim demantovao da je želeo da joj se na ovaj način osveti jer je uplovila u vezu sa deset godina mlađim pevačem Harijem Stajlsom.

"Papiri su dostavljeni da bi se utvrdilo starateljstvo u vezi sa decom gospođe Vajld i gospodina Sudejkisa. Gospodin Džejson nije imao prethodno saznanje o vremenu ili mestu kada bi koverta bila isporučena, jer je to zavisilo isključivo od kompanije koja je uključena u proces i nikada ne bi dozvolio da joj se uruči na tako neprikladan način", rekao je izvor blizak bivšim partnerima tada. 

Međutim dadilja koja je čuvala njihovo dvoje dece tvrdi da je Džejson bio potpuno slomljen kada je shvatio da ga tadašnja izabranica vara.

"U ponedeljak kada sam se vratila sa slobodnog vikenda, Džejson nije prestajao da plače. Nisam znala šta se dogodilo. To je bilo 9. novembra. Kada sam sredila decu, on je došao uplakan i govorio 'ostavila nas je, ostavila nas je'", dadilja je ispričala i dodala da je u trenucima tuge pokušao da se baci pod njen automobil kako bi je sprečio da ode i vidi se sa Stajlsom. Takođe je zabranio i svim zaposlenima da puštaju Harijevu muziku u kući. 

Džejson i Olivija su se oglasili zajedničkim saopštenjem u kom tvrde da je dadilja ispričala neistine.

 "Nama kao roditeljima, neverovatno je uznemirujuće saznanje da je bivša dadilja naše dece odlučila da javno iznese takve lažne i  optužbe o nama. Njena sada već 18 meseci duga kampanja uznemiravanja nas, kao i naših voljenih osoba, bliskih prijatelja i kolega, dosegla je svoj nesretni vrhunac", navodi se u saopštenju.

Olivija je Harija upoznala na snimanju filma "Ne brini, draga".

"Imao sam divno iskustvo radeći pod Olivijinom rediteljskom palicom. Gluma je ponekad veoma neprijatna. Potrebno je puno poverenja ako želite da joj se potpuno posvetite. Kada imate poverenja u svog reditelja, to je veliko olakšanje, tako da je to bilo od velike pomoći“, izjavio je Stajls.

Olivija Vajld i Hari Stajls
Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna