Vanja Mijatović sa nestrpljenjem je iščekivala svoju svadbu i potrudila se da svaki detalj bude savršen, od dekoracije, preko hrane, do muzike. Pevačica je zablistala u efektnoj venčanici, a njen izabranik Aleksandar u elegatnom odelu. Njihovoj proslavi prisustvovale su mnogobrojne ličnosti sa naše estradne scene, a među njima i Jana Todorović, Nikolina i Saša Kapor, Ivana i Petar Mitić, Ana Sević, Darko Lazić, kao i mnogi drugi.

Aleksandra Mladenović je dobila počasnu ulogu kume, a posebno se potrudila oko elegatne haljine. Pevačica je bila odlično raspoložena, a Vanji je poželela proširenje porodice.

"Kumi sam poželela puno dece! Danas je jako teško naći pravog muškaraca! Uhvatila sam do sada dva bidermajera, tako da i ako ga danas hvatim to ne mora ništa da znači. Uzbuđena sam, nisam spavala ali sam spremna za ludu žurku, čast mi je što će zaplesati uz moju pesmu. Kumi sam pripremila kovertu, to je najbolji poklon", rekle je za Alo! Aleksandra.

Vanja je pokraj Aleksandra, najzad pronašla sreću.

"Svadbu smo otkazivali zbog korone. U suštini nije bilo stresno puno, imam najbolju drugaricu na svetu koja mi je pomogla da sve danas izgleda savršeno. Imali smo malo poteškoća oko famoznog materijala koji smo čekali da stigne, pa je moja Ceca odradila savršen posao za samo dve noći. Bili su takvi neki momenti. Neki gosti su sprečeni zbog bolesti da dođu. Neki iz javnog života, neki od prijatelja. Nije mi bilo teško da odaberem muziku", rekla je pevačica za "Pink" i dodala:

Venčanica Vanje Mijatović
Kurir / Ana Paunković 

"Građansko i crkveno venčanje će se odigrati drugog dana, danas je samo žurka. Presvlačim se posle, iako je haljina fenomenalna, malo se klizam dole. Biće mi zgodnije da đuskam, jer želim da đuskam. Prezime ostaje isto - Mijatović. Promeniću i ime jer sam u papirima Ivana. I da sam menjala prezime, opet bih se predstavljala kao Mijatović, jer ljudi me znaju kao Vanju Miajtović i ne bih to menjala", rekla je Vanja i dodala:

"Medeni mesec nećemo sada imati, jer moramo da radimo. Inspiracija za venčanicu je neki moj stil oblačenja koji neki obožavaju, a neki kude. Ne moram ja svakom da se svidim. Svako ko je video, rekao je da sam to ja", poručila je pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna