Marija Šerifović imala je teško detinjstvo, ali je veoma vezana za porodicu, a posebno majku Vericu. Kako bi saznala sve o svom poreklu uradila je DNK test koji joj je otkrio mnogo zanimljivih informacija.

"Šerifovići su bili ozbiljni bogataši u Vranju i krenula sam da kopam i da vidim ko su bili i šta su bili, postoje razne stvari u gradskom muzeju od strane mojih pradedova, ali saznaću, pošto želim baš precizno da se bavim time... Čak sam i nedavno uradila jedno DNK istraživanje moje genetsko odakle sve vučem korene", rekla je nedavno pevačica koja je sada doživela porodični gubitak. Njen stric, Milan Šerifović preminuo je u Kragujevcu rano jutros u 73. godini. On se veoma ponosio Marijinim uspesima i objavljivao je njene fotografije na društvenim mrežama.

"Može Marija da ima godina, koliko god hoće, biće uvek naše - dete! Može da ide gde god hoće, na sve kontinente sveta, njeni koreni ne mrdaju: uvek će biti ovde u njenom i našem Kragujevcu!", napisao je Milan jednom uz njihovu zajedničku fotografiju.

Tuga u domu Marije Šerifović
Facebook/Milan Šerifović 

Stričev odlazak Mariju je jako pogodio, pa je na Instagramu objavila crno, slomljeno srce, a potom i njegovu fotografiju.

Marijino detinjstvo nije bilo lako. Njeni roditelji Verica i Rajko su se često svađali, a Marija je bila svedok njihovih svađa.

"Ne postoji porodica koja nema bar jednog problematičnog člana. Ali bezveze je suditi, bilo da je reč o mom ocu ili nekom trećem. Početak i kraj svega je da su to naši roditelji. Ne mogu da ih biram, ne mogu da ih menjam, a najznačajnije od svega je što ih nikada ni ne bih zamenila.Svako od nas nosi svoj krst i sudbinu, pa u skladu sa time i živi. Meni je sada lepo, napravili su od mene zadovoljnu osobu, a kako se oni nose sa svime što je bilo u prošlosti, morate njih da pitate.", rekla je nedavno Marija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna