Glumica Anđelka Prpić uživa u srpskim običajima, a tradicionalne svabde pod šatrom, muzikom i nezaobilaznim kolom, su joj omiljene. Zato joj voditeljski angažman u emisiji "48 sati svadba" ostao u dragom sećanju.

"Radila sam emisiju '48 sati svadba', i to sam radila jedno leto. Sve kolege koje su me savetovali i želeli mi dobro, svi su bili protiv toga. Rekli su mi da ne prihvatim, u fazonu šta ćemi to, to je 'treš'... Međutim, ja sam iz Požarevca, odnosno jednog sela oko Požarevca, sada su svi u Beču kako je to obično bilo u našem kraju. Meni je taj naš mentalitet u DNK, to kako se slave svadbe, običaji, muzika pod šatrom, igranje kola, moravac, vlaško... Ja to ne bi imala gde više da pokažem, a znam sve da ih igram", ispričala je glumica i dodala da zna da igra sve vrsta kola.

"Znam i moravac, i vlaško, užičko, sve! Vlaško kolo je ozbiljan kardio. Na tim svadbama na kojima sam bila kao klinka, jer sam praktično odrasla pod šatorom, sve slike iz detinjstva sa mamom i tatom su mi ispod šatora. Ja sam ih uvek pitala: 'Da li ste me vodili negde drugde, o čemu se radi?' Vodio me tata i na Marakanu, to su neke uspomene koje vučem, da ne kažem traume", rekla je Anđelka

"Kad krene kola, to 'cepa' 20 minuta bez prestanka. Krene moravac, pa užičko, pa vlaško na kraju, kad već svi lipšu i samo najjači opstanu. Možemo i emisiju da završimo tako, što da ne, vežbaćemo", rekla je Anđelka u emisiji "Amidži šou" kroz smeh. Glumica je ispričala kakvu traumu je doživela kada je na trenutak izgubila dete u tržnom centru.

 "Jesam, nažalost više puta se desilo. Nije bilo tragično, naravno, ali u toj sekundi sve je prestrašno. Bili smo u nekom tržnom centru, mislim da sam baš sinu nešto kupovala i valjda od te silne dece odjednom vidim da nema mog deteta! On je imao onaj 'bajs' bez pedala, znaš oko kad se puste, pa tako drže balans... On je tako otišao negde, a ja sam počela da vrištim po radnji: 'Jakša! Jakša! Jakša', da bi on u nekom momentu on naišao", ispričala je glumica koja je sinu održala lekciju.

Anđelka Prpić karijeru je započela kao voditeljka
Youtube/Printscreen/RTS Zabava 

"I sad ja onako gledam šta ću, vaspitna metoda, dečiji psiholozi su mi rekli da jedino kada je dete životno ugroženo, skroz je legitimno da budeš grublji. Naravno, nisam tukla dete, ali sam čučnula i uzela ga za ruku i kroz zube mu rekla: 'Nemoj više nikada da si ovo uradio', baš sam zapenila... Uglavnom, u tom momentu dok ja penim i pričam, dolazi neka žena sa decom i kaže: 'Jao, deco, hajde da se slikate, vidite ko je tu' ja joj kažem da sačeka trenutak jer pričam Jakši nešto, a ona je rekla da žure i da moram sad. ' Izvinite, vaspitavam dete", to sam odgovorila", ispričala je Anđelka koju tu situaciju i pamti po nestpljivoj obožavateljki.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna