Svako koga sretnete ima neku muku s kojom se bori. Ovaj citat čija popularnost na društvenim mrežama ne jenjava važi i za Kloe Kardašijan, prebogatu rijaliti zvezdu koja je objavila da joj je uklonjen tumor sa lica. Nije ni čudo što ga je upravo ona i objavila, uz objašnjenje za flastere koje su fanovi videli na obrazu.

"Primetila sam malu promenu na licu i mislila da je nešto nevažno, kao bubuljica", napisala je Kloi na svom Instagram nalogu. "Tek kad sam shvatila da se uopšte ne menja, posle punih sedam meseci, odlučila sam da mi urade biopsiju."

Dermatolozi su joj rekli da je otkriven tumor, izuzetno redak u njenim godinama. Uklonjen je i sad Kloi menjaju zavoje, a ona opominje sve svoje pratioce da redovno odlaze na preglede.

kloi kardasijan tumor.jpg
Instagram / khloekardashian 

"Imala sam samo 19 godina kad mi je otkriven melanom na leđima i tad sam, takođe, operisana. Svakoga dana mažem kremu sa zaštitnim faktorom i niko ne treba da bude izuzetak. Molim vas da ovo shvatite ozbiljno i da redovno obavljate samopreglede", napisala je Kloi.

Podsetimo, ona sad ima 39 godina i majka je dvoje dece. Kaže da se očekuje da joj ostane i ožiljak na licu, ali će dati sve od sebe da ga što više smanji. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna