Pored svih pogrešnih emotivnih izbora koje je napravila, Milica Dabović nikada nije prestala da veruje u ljubav. Uprkos brojnim razočaranjima, nadala se da će se pojaviti muškarac koji je voli, podržava i razume. Kako to često i biva i kod Milice se ljubav rodila iz prijateljstva. Sa Vanjom Ćorićem se godinama družila, a onda su shvatili da tu postoji "nešto više". Nekadašnja košarkašica je za portal "Lepa&Srećna" otkrila čime ju je novi dečko osvojio.

"Vanja me je osvojio dobrotom.  Dugo smo se družili pre nego što smo započeli vezu, a onda smo se dogovorili da iz Ciriha, gde on živi, do Herceg Novog, a potom do Beograda, dođemo motorom. Moja velika želja je da motorom proputujem svet", rekla je za naš portal Milica, koja kaže da joj je ipak najvažnije kako je Vanja prihvatio njenog sina Stefana.

 "To je jedina stvar zbog koje sam ljubomorna", našalila se Milica i istakla da Vanja obožava njenog sina,

"Voli Stefana više nego mene, a to je sada pokazao kada smo bili na moru", tvrdi Milica.

Milica se sa Vanjom prvi put u javnosti pojavila sinoć na proslavi rođendana voditeljke Ane Radulović. U restoran su ušli držeći se za ruke, a osmesi su svedočili koliko su srećni.

Sin Milice Dabović u decembru ove godine proslaviće 5. rođendan, a košarkašica je nedavno govorila i o njemu, rekavši da ne želi da njen naslednik upozna svog oca.

"Potrudiću se da moj sin nikada ne upozna svog oca. Znam da ovo zvuči surovo, ali je to moja konačna odluka. Ja sam na početku sve praštala kako bi odrastao uz oba roditelja, ali Stefanov otac je najlošiji čovek i ne treba da bude u životu mog sina. Otkriću nešto prvi put, posle 4 godine sam sebi konačno oprostila što sam od svih dobrih muškaraca koje sam srela, odabrala najlošijeg čoveka da bude otac mog deteta. To me je godinama gušilo i mučilo", rekla je nedavno Milica za domaće medije.

Još fotografija Milice Dabović i njenog novog dečka Vanje pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Milica Dabović prvi put u javnosti sa novim dečkom Vanjom Ćorićem

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna