Zvezda "Igre prestola" Lina Hidi u tajnosti se udala za glumca Marka Menčaku. O njihovoj vezi govorilo se od početka 2021. godine, ona se zbog ljubavi preselila u Los Anđeles, a sada se par i venčao u krugu najbližih prijatelja. Intimina ceremonija je održana u Italiji, a fotografisanje je bilo strogo zabranjeno.

Glumica je već dva puta bila u braku. Od 2018. do 2019. godine s Denom Kadanom, a pre toga se 2007. godine udala za muzičara Pitera Lougrana. Tri godine kasnije dobili su sina Vilija, a za glumicu je to bio najteži momenat u životu.

"Još od 15 godine patim od kliničke depresije, ali nekako sam uspevala da je balansiram bez lekova sve dok nisam dobila sina. Potpuno bih izgubila kontrolu nad svojim životom i na kraju sam pronašla čoveka koji je miks istočnjačke i zapadnjačke filozofije na polju savremene medicine. Prošla sam put koji je sve promenio za mene. Nisam želela da budem zavisnik i da ne mogu da živim bez lekova i tableta", rekla je Lina za britanski "Telegraf" koja je nakon mučne borbe dobila starateljstvo nad sinom.

Njen bivši suprug potpuno je bankrotirao zbog troškova suđenje, pa je morao da svira na ulici kako bi zaradio za život. 

Glumica često uživa u šetnjama sa sadašnjim suprugom Markom, a mnogima je zanimljiv njen ležerni stil oblačenja.

Udala se Lina Hidi
Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna