Vest da su se Maite Peroni i Andres Tovar venčali obnovila je priče o navodnoj preljubi popularnog meksičkog para kojom je njihova ljubav otpočela. Maite svi znaju kao lepu Maričui, iz planetarno popularne sapunice "Napušteni anđeo".

TV producent Tovar je bio u braku sa glumicom Klaudijom Martin, koja je bila i u prijateljskim odnosima sa Maite. Međutim, prošlog leta je došlo do potpunog raskola. Prvo je Andres objavio da su se žena i on razišli, a onda su mediji objavili kako je baš Maite umešana u sve.

Tovar je to poricao, Maite pretila i da će tužiti sve koji pišu o njihovoj ljubavi i tvrdila da je sve izmišljotina. "Andres i ja smo prijatelji već dvadeset godina", govorila je u vreme kad je on imao 28, a ona  38 godina.

Maite Perroni And Andres Tovar 0729437622.jpg
Profimedia 

Međutim, četiri meseca kasnije je priznala da su u vezi, a sada je njihova ljubav krunisana i brakom. Dečka s kojim je prethodno bila sedam godina, Maite je ostavila.

"Kad ti život da priliku da počneš iz početka, ne oklevaj da upitaš, iz dubine srca, šta je to što tvoja duša želi da nađe. To nikad neće prestati da te iznenađuje. O nama su objavljivali laži, blatili nas i pravili karikature.

Maite Peroni.jpg
Instagram / maiteperroni 

Ucenjivali su nas, manipulisali, čak su dovodili u rizik bezbednost naših porodica i nas samih. Morali smo da trpimo medijski cirkus, pod izgovorom "slobode izdražavanja".

Posle prijateljstva dugog 20 godina, otkrili smo da prolazimo kroz isti proces - proces tugovanja za sentimentalnom vezom koja se završila. Tako smo se i upoznali na nov, drugačiji način i videli jedno drugo drugačijim očima. Danas smo vrlo srećni zajedno", napisala je meksička glumica na svom Instagram nalogu.

Maite Perroni 0693991452.jpg
Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna