Otako je postao otac i suprug Veljko Ražnatović se poptuno povukao iz javnog života. Ne izlazi po noćnim klubovima, a gradska dešavanja zaobilazi u širkom luku. Sin Željko i supruga Bogdana su mu apsolutni prioritet, a uz njih i boks kom je posvećen.

"Svi koji se kreću po kafanama po Beogradu znaju da već pet, šest godina unazad ne mogu nigde da me vide. To svi mogu da posvedeče. Ne izlazim nikad, posebno ne u kafanu. Kod kuće mogu da okupim drage ljude kada je neki važan datum, da se proslavi, i proveseli, ali da se smucam po kafanama, ne. Prvo ne priliči oženjenom čoveku sa detetom i sportisti. Imam dva treninga dnevno, dobro se hranim i odmaram. To živim i to dišem, sedim kući sa porodicom, nema šta", objasnio je nedavno u jutarnjem programu "Prve televizije" Veljko koji je dok je boravio u Titelu, rodnom mestu supruge Bogdane, uživao da se bavi poljoprivredom.

 Bogdana u svemu podržava Veljka, pa je to učinila i kada je rešio da se iseli iz vile na Dedinju. 

Veljko Ražnatović napustio vilu na Dedinju
ATA / Antonio Ahel 

Naime, Veljko je iznajmio stan u Novom Sadu jer mu ta lokacija više odgovara zbog obaveza i ciljeva koje je sebi zacrtao. On trenira dva puta nedeljno u Novom Sadu i Veterniku, te mu je daleko lakše da živi u Vojvodini, nego da putuje u Beograd.

"Veljko uskoro ima važan turnir i zbog toga je rešio da se izoluje, pa je u dogovoru sa suprugom Bogdanom iznajmio stan i odselio se. Ona se sa tim složila jer zna koliko mu je taj turnir važan. Dok on bude odsutan, Bogdana će sa sinom Željkom boraviti kod Cece u vili, ali će svakako s vremenom na vreme sa detetom ići do Novog Sada, jer su njih troje navikli da budu stalno zajedno i baš se retko razdvajaju",  rekao je izvor za "Scandal!"

Bogdana Rodić i sin folk zvezde Cece Ražnatović vezu su otpočeli početkom 2017. godine, a venčali su se u novembru 2019.  Njihovom upoznavanju kumovala je Veljkova sestra, Anastasija.

Veljko Ražnatović napustio vili na Dedinju
ATA / Antonio Ahel 

"Našem upoznavanju je kumovala moja Anastasija. Mi svake zime idemo na Kopaonik i tamo je u jednom restoranu bila Bogdana sa sestrama. Upoznali smo se, ali Bogdana prvo nije htela ništa da ima sa mnom. To me je posebno privuklo, pa sam krenuo da je osvajam", rekao je svojevremeno Veljko za domaće medije i priznao da je Bogdana ta koja je glavna u njihovom braku.

Fotografije sa svadbe Bogdane i Veljka pogledajte u galeriji ispod.

LepaiSrecna SVADBA CECINOG SINA - SVE SLIKE: Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić i gosti na venčanju i veselju (FOTO)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna