Nećemo pogrešiti ako kažemo da je jedna od najmisterioznijih osoba u Srbiji Veljko Brčin, čiju sliku je izuzetno teško pronaći na internetu. On je suprug jedne od naših najlepših pevačica, a iako su jedanaest godina u braku nikada se ne pojavljuju zajedno na javnim događajima. Razlog za to je što Lena Kovačević poštuje odluku svog muža da se medijski ne eksponira.

"Moj otac, iako se bavi čime se bavi, nikad nije bio veliki ljubitelj crvenog tepiha, premijere, koktela... Imam rođenog brata. Mnogo ljudi ne zna da imam brata, a mnogo sam ponosna i mnogo ga volim.... Nikad ga ništa vezano za ovo čime se ja bavim nije zanimalo, tako da sam okružena muškarcima koji uopšte nisu da se slikaju i sve to... Tako da, kad sam srela supruga, meni je to potpuno bilo prirodno. Nikad ga nisam ni forsirala. Ima mesta gde ja nastupam, pa on dođe, ali on je nastavak te moje muške loze koja je skromna", rekla je jednom prilikom pevačica koja sa Veljkom ima dva sina, Vuka i Teodora.

Lena je sa suprugom i sinovima uživala na Kipru, a pri povratku u Beograd su ih fotografi uslikali na aerodromu. Svi su prokomentarisali da uz lepoticu kakva je Lena, odlično pristaje muškarac kao što je Veljko.

Muž Lene Kovačević
ATA / Antonio Ahel 

Suprug i sinovi su Lenino utočište i sigurna luka, i s ponosom ističe da je srećna što je izgradila porodicu punu ljubavi i razumevanja.

"Zahvalna sam Bogu na suprugu i deci, na porodici i prijateljima, ja sam zaista voljena i umem mnogo i strastveno da volim, to je za mene suština života. Svi ostali uspesi ostaju kao neke zanimljive crtice, ali ljubav nikada ne prestaje", rekla je nedavno za "Blic" Lena.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna