Snežana Đurišić je ponosna na ćerku za koju kaže da je "njen klon", ali i na majku koja u osmoj deceniji ume da zapeva s merakom. To je pokazala u emisiji "Nikad nije kasno", u kojoj je oduševila sve prisutne goste, ali i publiku.

Dara Đurišić se predstavila pesmom "Sve behara i sve cveta", koju je u svojoj 73. godini iznela s puno duše, uz podršku orkestra Ace Sofronijevića. Gledaoce je osvojila i svojim spontanim predstavljanjem i duhovitim odgovorima. 

"Volela sam da moja ćerka peva i napreduje, a ja sam bila kod kuće. Gajila sam decu i bila domaćica. Nisam išla ni u školu. Prvi razred završila sam kao odličan đak, drugi sam bila vrlo dobra, treći dobra, četvrti sam ponavljala. U peti razred sam išla sve dok se nisam udala", ispričala je Dara.

majka snezane djurisic dara.jpg
Instagram / snezana.djurisic_ 

Snežana je majku bodrila tokom emisije, baš kao što je i ona umela da nju podrži na koncertima. Tu je bio i pevačicin otac, pa je atmosfera bila vrlo dirljiva.

"Privilegovana sam da imam žive roditelje, ovako duhovite i poštene ljude. Volela bih kada biste živeli večno", poručila im je i otkrila da njena majka, osim dece, unučića i praunučića najviše voli Novaka Đokovića i Sašu Popovića. Snimak Dare Đurišić i danas izaziva mnogo pažnje, iako je od njenog učešća u emisiji "Nikad nije kasno" prošlo punih sedam godina.

U galeriji pogledajte i kako izgleda Snežina ćerka Maja, ali i četvrta ženska generacija u porodici Đurišić!

Instagram / snezana.djurisic_, ATA / Antonio Ahel Četiri generacije žena u porodici!

Tekst: Lepa&Srećna