Murat Jildirim, jedan od najpoznatijih turskih glumaca, objavio je srećnu vest - njegova žena Iman Elbani donela je na svet devojčicu. Njih dvoje su u braku od 2016. godine, a sad je na Muratovom Instagram profilu objavljena srećna poruka.

"Hvala vam svima, mnogo... Vi ste se molili i želeli nam dobro toliko dugo... konačno nam se rodila ćerka Mirej... veoma smo srećni", naveo je glumac. Brak sa Iman je usledio nakon burne ljubavne priče koja je potresla ljubitelje serija "Ljubav i kazna" i "Asi".

U seriji "Asi", Murat je ostvario impresivnu saradnju sa glavnom glumicom Tubom Bujukustun, ali je hemija među njima prešla profesionalne granice. Kako su tada mediji pisali, Murat je zapostavljao svoju devojku Burcin Terzioglu, takođe glumicu, a o svakom njegovom koraku se naširoko pričalo.

murat jildirim iman elbani 2.jpg
Instagram / iman_elbani 

Navodno su razmenili i darove, pa je ona nosila njegov prsten, a on sat koji je dobio od nje na poklon. Muratova devojka je u napadu besa i pijanstva doživela saobraćajnu nesreću, a on odjurio kod nje u bolnicu i tamo je zaprosio.

Razlaz Tube i Murata je bio dramatičan, ali su ipak nastavili život sa svojim partnerima. Ona je dobila decu sa kolegom, ali za Murata nije bilo mira. Razveo se od Burcin i zaljubio u prelepu marokansku glumicu Iman.

Od 2016. godine, otkako su u braku, priželjkuju potomstvo. Međutim, Iman su namučili brojni pobačaji, pa je ovo prvo dete koje glumački par dočekuje, a lepe želje i čestitke samo pljušte na njegovom Instagram profilu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna