Popularni šou program više neće izgledati isto! Naime, nakon sedam uspešnih godina tokom kojih je bio deo ovog takmičenja, poznati harmonikaš Aleksandar Aca Sofronijević odlučio je da napusti "Nikad nije kasno".

On i njegov orkestar više neće biti deo ovog takmičenja, u kojem su svirali i pratili učesnike od prve emisije, a na njihovo mesto doći će novi muzičari.

Aca Sofornijević odveo roditelje na more
ATA / Antonio Ahel 

"Moram prvo da se zahvalim Sofri, sedam godina smo se družili. Međutim, oni su stasali i prevazišli ovu formu, imaju jako puno posla i neke nove projekte. Mi sada imamo naš orkestar "Nikad nije kasno", to su mladi momci o kojima neću puno da pričam, sve ćete videti i čuti u prvoj emisiji", rekao je za "Grand Online" ovim povodom idejni tvorac ovog šoua, voditelj i producent Žika Jakšić.

Povodom završetka saradnje oglasio se i Sofronijević, koji je čitavu ekipu počastio tortom, uz emotivnu poruku kojom je stavio do znanja da je i njemu žao zbog rastanka, te da je u studiju emisije "Nikad nije kasno" proveo lepih sedam godina.

"Hvala za sedam divnih godina "Nikad nije kasno". Voli vas vaš Sofra! Srećno i uzdravlje", glasila je poruka poznatog muzičara.

Aca Sofronijević danas je jedan od najtraženijih srpskih muzičara, a pored velikog uspeha na poslovnom planu, ispunjen je i na emotivnom polju budući da već dugo uživa u ljubavi sa voditeljkom Sanjom Ćulibrk. Njegov put do zvezda, međutim, nije bio lak, a o tome je jednom prilikom i govorio.

Aca Sofronijević napustio Nikad nije kasno
ATA / Antonio Ahel 

"Moji roditelji su sve za mene odvajali, da se časovi harmonike plate, da idem na takmičenje. Sećam se te 1993. godine kada sam osvojio tu Prvu harmoniku Srbije još u petlićima, tata je pozajmio novac za gorivo, tada se gorivo izvlačilo na crevo. Odemo u hotel, a mama zaledi limunadu za ceo dan, napravi sendviče, nema u hotelu da se ruča. Ja sam još kao mali znao da poštujem tu neku muku i ulaganje porodice u sebe. Ali sam takođe znao da je moj zadatak da vežbam, da slušam mog profesora, da se bavim harmonikom na taj način, da iskoristim to vreme što oni plaćaju za mene, a ne samo da dođem, da sam bio. Uvek sam se trudio i onda je taj trud malo po malo uspeo da se naplati", izjavio je nedavno Aca za gorepomenuti portal.

Njegove fotografije sa izabranicom Sanjom pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / culibrkova, ATA / Antonio Ahel Harmonikaš najavio svadbu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna