Milioni ljudi na svetu prate sudbine kraljevskih porodica, a u centru interesovanja su Kejt Midlton i Megan Markl. Njihovoj popularnosti doprinose i lepi i tužni događaji - ljubavi, venčanja i krštenja dece, ali sahrana kao što je bio poslednji oproštaj od kraljice Elizabete.

Međutim, izuzetnu pažnju privlači i najtužnija princeza na svetu, Šarlin koja je udata za princa Alberta od Monaka. Njen ljubavni život je, priča se, dramatičan, jer je pred samo venčanje otkrila njegove prevare i vanbračne potomke. Ova kraljevska kuća već je i ranije imala članove sklone skandalima, po mišljenju mnogih.

Takva je bila princeza Stefani koja i sama kaže da ne postoji ništa što nije probala. Njen ljubavni život je, u dvadesetim godinama, bio vrlo živopisan - bio je tu jedan vozač reli trka - Pol Belmondo, pa zatim dvaput razvedeni Rob Lou, holivudski superstar, ali i jedan francuski građevinski magnat s kojim se verila, a onda veridbu i raskinula.

undefined
Profimedia 

A onda je, 1991. godine, Stefani, tad već na pragu tridesetih, počela da se zabavlja sa svojim telohraniteljem, Danijelom Dikrijem. Otac princ Renije je bio očajan, tim pre što je štampa pisala o bivšoj devojci zgodnog bodigarda koju je ostavio u šestom mesecu trudnoće.

Da stvar bude još gora, i princeza Stefani je zatrudnela i to objavila u maju 1992. godine pa je otac princ bio spreman da preseče sve veze. Međutim, dve godine kasnije, kad se sinčiću Luju pridružila i ćerkica Polin, Stefani se pomirila s ocem. Danijelu i njoj je bilo dozvoljeno da se venčaju.

"Materinstvo je jedino što moj život ispunjava istinskim smislom. To mi je sve", pričala je Stefani. Samo osamnaest meseci nakon venčanja, par se razveo nakon što su Danijela slikali u jednoj kompromitujućoj situaciji s Mis nagih lepotica Belgije.

princeza stefani od monaka 0017447356.jpg
Profimedia 

Tri godine kasnije, princeza Stefani je ponovo izbila na naslovne strane - objavila je da čeka treće dete. Krila je ko je otac, ali su mediji iščačkali njenu romansu - opet sa bodigardom. Ćerku Kamilu je dobila sa Žan-Rejmondom Gotlibom.

Ni na pragu četrdesetog rođendana, Stefani nije prestala da iznenađuje nekonvencionalnim ljubavima. Sa oženjenim krotiteljem lavova Frankom Nijem, uputila se - sa troje dece - karavanom u cirkuski život. Romansa je trajala godinu dana, a onda se princeza vratila u Monte Karlo. Još jedan brak je bio osuđen na propast. Godine 2003. Stefani se udala za cirkuskog umetnika na trapezu Adana Lorensa Pereza, koji je ipak napustio porodični dom nepunu godinu dana kasnije.

princeza stefani od monaka 0223841015.jpg
Profimedia 

"Nisam ja nikakav buntovnik", tvrdi Stefani. "Najvažnije u životu je da budete srećni s onim što ste sami za sebe izabrali. A ja sam prvo ljudsko biće pa tek onda princeza."

princeza stefani od monaka 0271791643.jpg
Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna