Od prvih priča o nezadovoljstvu kraljevske porodice pa do bobastičnih intervjua Megan Markl, čini se da ipak ima istine u komentarima da je žena princa Harija bila često na meti kritike. Knjiga Kejti Nikol sa naslovom "Nova kraljevska porodica" obelodanila je da je i kraljica Elizabeta imala više primedbi u vezi s njom.

Mada se nikad nije javno oglasila u tom smislu, pokojna vladarka je bila izuzetno iznenađena kad je saznala da će se Megan pojaviti u crkvi u beloj venčanici. "Možda je to mišljenje samo njene generacije, ali kraljica je čvrsto verovala da belo ne treba da nose žene koje su već imale jedan brak", tvrdi se u knjizi.

Upravo u skladu s tim je postupila i Kamila Parker Boulz kad se udala za princa Čarlsa. Ona je dobila blagoslov i titulu vojvotkinje od kraljice, a budući da joj je to drugi brak, odabrala je venčanicu u diskretnoj bež boji. Megan je bila udata od 2011. do 2013. godine i to za Trevora Engelsona. 

megan markl trevor engelson
Profimedia 

Ovaj američki producent je bio sa Marklovom u vezi punih šest godina pre nego što su konačno sklopili brak na Jamajci, pred više od sto zvanica kojima su priredili četvorodnevno slavlje. Megan je tada imala 30 godina, a Trevor 35. Tri godine kasnije, razveli su se sporazumno, a veruje se da je razlog bila razdvojenost. Megan je dobila ulogu u kanadskoj TV seriji, Trevor ostao u Americi, a jedan njegov prijatelj tvrdi da je glumica verenički prsten i burmu vratila poštom.

Kraljica nije bila srećna što jednom već venčavana žena nosi belu venčanicu u crkvi i to dok se udaje za njenog omiljenog unuka, princa Harija. Međutim, bila je zadovoljna ukupnom organizacijom svečanosti koju je pratio milionski auditorijum. 

megan markl carls 0372261855.jpg
Profimedia 

Međutim, do kraja je ostala nezadovoljna što mlada nije uspela da se pomiri sa svojim ocem Tomasom Marklom pre ove venčanja. Podsetimo, u crkvu je ušla sama, a u jednom trenutku ju je pod ruku primio princ Čarls i doveo je do oltara.

"Kraljica je smatrala da je Megan morala da izgladi odnose sa ocem pre venčanja", tvrdi izvor Nikolsove. "Takođe je govorila da princ Hari treba da se sretne sa Tomasom, ali do toga nije došlo."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna