Nije tako davno bilo kad je američki mesečnik "Town and Country" proglasio princa Harija najpoželjnijim svetskim neženjom. Navodilo se da je divlji momak, da voli da se zabavlja, ali i da je nekoliko puta ponašanjem osramotio kraljevsku porodicu. Dve godine nakon što je dobio ovu laskavi titulu zavetovao se na večnu ljubav, glumici Megan Markl.

Nestašnji dečko kraljevske porodice postao je smeran, porodični čovek koji vidi samo svoju decu i svoju suprugu. U knjizi "Valentine Lowe", britanskog novinara koji za "The Times" prati kraljevsku porodicu navodi se da je divlji momak umro onda kada je upoznao Megan. Takođe, navodi se da je Hari često bio paranoičan i da je testirao osoblje kako bi proverio da li može da im veruje.

Bio je opsednut medijima i novinarima te je želio privatnost jer je bio jako nesrećan. Knjiga nije štedela ni njegovu suprugu Megan za koju se tvrdi da je bila toliko surova prema zaposlenima da su drhtali pre sastanka sa njom i imali mučninu. U vreme kada je sa Harijem živela na dvoru, tadašnji princ Čarls dao joj je nadimak "Tungsten" zbog, kako se navodi, njene čvrstine i otpornosti, a radi se o hemijskom elementu koji se još naziva volfram.

Pogledajte još fotografija Harija i Megan u galeriji ispod.

Profimedia Popularni par želi da se ove godine vrati u London, evo zašto!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna