Atraktivna voditeljka Sanja Kužet oduševljava svojim izgledom, a navike da se neguje stekla je još u detinjstvu.

"Nega mi se podrazumeva, tako sam vaspitana. Još kao devojčica uživala sam u tim ženskim ritualima. Tačno je da se to sada povećava, i zbog godina, i sada se nudi više različitih preparata. Ne želim da odustajem od toga i uvek posvetim vreme sebi na kraju dana, za male rituale pred spavanje. Scena je prostor koji zahteva, publika traži da budete inovativni, drugačiji i da odgovorite tako velikoj emisiji, subotom uveče u najgledanijem terminu. Kada, ako ne tada? Rekla bih da to publika pozdravlja", rekla je Sanja nedavno za "Novosti" koja je sada pokazala da je spremna na korekcije.

Šiške su, naizgled mala promena, ali pružaju potpunu transformaciju, pa i voditeljka sa njima izgleda potpuno drugačije. Kosu je prefarbala u crno, a pevač Đorđe David je prokomenarisao da izgleda poput slavne italijanske glumice.

"Brate, kao Monika Beluči izgleda sa šiškama. Pogledaj, neverovatno", konstatovao je Đorđe David na snimanju.

Sanja Kužet promenila frizuru
Youtube/Printscreen/Grand Magazin Tv Grand 

Voditeljka je u emisijama uvek besprekorno sređena, a kada ne radi obožava da nosi farmerke i majice.

"Volim da ispratim trendove, vidim šta se nosi i da pogledam butike. Naravno, ne mogu da nosim sve i ne osećam se u svemu prijatno. Postoje komadi koje verovatno nikada ne bih ponela. Napravim neku kombinaciju, između onoga što mi prija i čemu sam dosledna. To je neka jednostavnost. Za mene su farmerke i majica uvek dobitna kombinacija za dnevnu rutinu. Volim i patike, od sportskih, do onih elegantnijih dnevnih. Jako mi se sviđa što su se vratile patike koje mogu da idu uz razne haljine i da kombinaciju učine onako pristupačnom i ležernom za dnevne obaveze", zaključila je voditeljka.

Pogledajte još fotografija Sanje Kužet u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Sanja Kužet

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

 Izvor: Lepa&Srećna