Milan i Sandra Kalinić uživaju u bračnoj sreći već punih 16 godina. Imaju ćerku Teu koja ima 14 i tri godine mlađeg sina Vuka. Tokom zajedničkog života Milan i Sandra imali su mnogo lepih, ali i teških momenata, ali su uspeli da opstanu zajedno. Voditelj ne skriva koliko je srećan što je odabrao pravu ženu za sebe.

"Na početku, kada smo se Sandra i ja 'muvali', nisam tada mogao da znam kakav je čovek. Sada, kada je prošlo mnogo godina, srećan sam što pored sebe imam pravog prijatelja, odličnu majku svojoj deci. Posebno me iznenađuje kakav odnos ima sa mojom porodicom. Ima osećaj da moja majka trenutno više voli Sandru, nego mene. Sa druge strane, i ja se odlično slažem sa njenom porodicom. To sve je zaista mnogo bitno da bi brak bio uspešan", rekao je glumac svojevremeno za medije, a Sandra je istakla da su oboje tolerantni.

"Nas dvoje smo prvo bili prijatelji, pa smo se zabavljali godinu i po dana, posle čega smo odlučili da uspemo. Onaj ko kaže da za tolike godine braka nije bilo teških trenutaka, taj laže jer to nije moguće. Obe strane moraju da pređu preko mnogo toga. Naravno, žene su tolerantnije, a posebno kada muškarac ima poziv kao moj suprug. Milan je stalno na meti, voli da daje komplimente i okružen je lepim ženama koje se otimaju da budu u njegovom društvu jer je zabavan i šarmantan", rekla je Sandra za "Gloriju", voditelj ističe da mu godi što pokraj sebe ima ženu koja izgleda besprekorno.

Milan i Sandra Kalinić u braku su 16 godina
Instagram / kalinic.milan72 

"Volim kada lepo izgleda i kada je drugi gledaju. Naravno, smetalo bi mi kad bi neko pokušao da pređe granicu dobrog vaspitanja, ali šta je loše ako na kulturan način reaguje na zgodnu ženu kao što, uostalom, i sam radim. To shvatam kao kompliment. Moja žena ima četrdeset godina, skoro dvadeset godina smo zajedno, a ona je, žargonski rečeno, 'top riba'. Sandra je jedna od najženstvenijih, „najdamskijih“, najzgodnijih Beograđanki. Gde god se pojavimo ona je ili najlepša ili među tri najprivlačnije. To pravom muškarcu, koji je siguran u sebe, a pre svega onom koji voli svoju ženu, može samo da imponuje", ispričao je za "Hello!" jednom prilikom Kalinić.

Milan i Sandra Kalinić u braku su 16 godina, a njihove zajedničke fotografije pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Milan i Sandra Kalinić u braku su 16 godina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna