Mirka Vasiljević i Vujadin Savić uživaju u porodičnom životu. Njihovu veliku ljubav upotpunilo je rođenje četvoro dece, posle Andreja, Adrijane i Mihajla, na svet je stigla još jedna ćerka, koja je dobila ime Anika.

Devojčica je rođena na Kipru, a svoj prvi rođendan dočekuje u Beogradu. Fudbaler ne skriva koliko je očaran najmlađom naslednicom, pa je objavio i njene slavljeničke fotografije i pokazao da mu je ćerka porasla i da je preslatka.

"Srećan ti prvi rođendan, princezo tatina", napisao je Vujadin.

Ćerka Mirke i Vujadina slavi prvi rođendan
Instagram/Vujadin Savic 

Mirka uživa u majčinstvu, i priznaje da joj jako prijaju komentari i šale na račun njihove velike porodice

"Meni je jako simpatično što niko ni da pita kako je beba, nego već prelaze na sledeće. Kod nas je to kao na traci. Veoma mi je simpatično kada kupujem negde nešto, pa me one žene pitaju koliko imamo dece, petoro, šestoro, sedmoro? I uvek mi je to simpatično, bolje da se šale na taj račun. Mi generalno nikada nismo zacrtavali koliko dece želimo, ali sve se to planski desilo naravno. Bili smo zadovoljni sa njih troje, ali želeli smo da dođemo opet u taj neki period gde je novi život, taj miris bebe koja nema mane i vrline, jer su bebe takve dok ne odrastu. Sada smo zadovoljni sa ovim brojem, a u budućnosti ćemo videti šta će biti jer ne volim da se izjašnjavam u tom smislu, sigurno "da" i sigurno "ne", jer me je život demantovao u tom smislu uvek", rekla je glumica za "Informer".

Iako joj je porodica na prvom mestu, Mirka se trudi da ne zapostavi ni posao i glumačku karijeru.

"Ja nikada nisam rekla: 'Ja sam žena domaćica i posvećena sam samo porodici i to mi je prioritet'. Svakom od nas su svoji najmiliji i u svesnom i nesvesnom stanju prioritet. Smatram da ostala polja ne treba da se zapostave, upravo zbog našeg unutrašnjeg zadovoljstva, unutrašnje energije. Jer ako sebi nismo dobri, ne možemo biti nikom drugom dobri. Nije bitno da li su to deca, partner ili bilo koja druga familija. Ja sam od svoje 19. godine sa Vujadinom u vezi, on je već tada uveliko bio profesionalni fudbaler, koji je krenuo sa inostranim angažmanima, ja sam već tada snimala serije sa Ljubišom Samardžićem", rekla je Mirka i priznala da je sve četriri trudnoće dobro podnela.

Mirka Vasiljević o vaspitanju naslednika
Youtube/Printscreen/Pink.rs 

"Najduže pauze su mi možda bile od mesec dana, ali to je već kada je stomak toliko veliki, da ni sama scena ne može da podnese toliki trudnički stomak i kada je zdravo da se primirim i zbog bebe i zbog sebe. Uglavnom sam se porađala u inostranim zemljama, tako da nisam ni bila u Srbiji. Ali kada stanem na noge, a to bude veoma brzo, jer mi prijaju trudnoće, nisam bogu hvala imala nikakvih poteškoća, ja sam se vraćala. Nikada nisam sebi dozvolila da se odreknem karijere, jer znam koliko sam kao dete morala da se odričem. To je tada bila moja želja, jer sam se odricala i rođendana, i proslava i raspusta jer sam snimala", iskrena je bila glumica koja je presrećna jer je njena najmlađa ćerka napunila godinu dana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna