Majka Dejana je negovateljica. Voli da čita, veliki je filmofil, uživa u dugim šetnjama, obožava pozorište, a posebno voli da eksperimentiše u kuhinji. Kako kaže, već dugo je u kuhinji i treba joj uvek nove inspiracije kako joj kuvanje ne bi postalo dosadno. Snajka Anja radi u apoteci, hobi joj je trčanje, a veliku ljubav gaji i prema životinjama. Filip je po zanimanju veterinarski tehničar. Bavi se sportom, ima slična interesovanja kao i Anja, ljubav prema trčanju, putovanjima i životinjama. Upoznali su se na planinarenju i od tada su zajedno obišli mnoge planine Srbije.

Majke i snajke najava kurir televizija

Majka Dejana i snajka Anja pokušaće da očaraju Seku i Rašu i pokažu zavidna kulinarska umeća, a da li su uspele u tome pogledajte danas od 18 časova na Kurir televiziji, u subotu od 17.10 očekuje vas proglašenje nedeljnog pobednika.

Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu sa odličnim receptima, zanimljivim takmičarima i njihovim neobičnim porodičnim pričama.
Takmičare u novom ciklusu čeka i nekoliko novih pravila. Pet porodica tokom jedne nedelje, osim nedeljne novčane nagrade od sto hiljada dinara, mogu da osvoje i dnevnu nagradu, ali samo pod jednim uslovom - da se međusobno dobro poznaju i da znaju put do srca supruga i sina.

IMG_9366 (1).jpeg
Promo 

Izbor jela koje majka i snajka treba da pripreme u ovoj sezoni nije lak. Najizazovniji deo novog ciklusa je i dalje kako se dopasti drugim majkama i snajkama.

BMW_8934.JPG
Promo 

Pratite takmičenje "Majke i snajke" od ponedeljka do petka u 18 časova, a proglašenje pobednika nedelje subotom u 17.10 časova na Kurir televiziji! Pričaće se!

Ukoliko želite da se prijavite za učešće u najuzbudljivijem kulinaraskom takmičenju Majke i snajke, to možete da učinite OVDE.