Kada je osnivač kompanije Majkrosoft, Bil Gejts, saopštio je da se razvodi od supruge Melinde posle 27 godina braka svi su bili iznenađeni. Sve je zanimalo koji je razlog doveo do najskupljeg razvoda u istoriji,a nekadašnji par nije otkrivao detalje.

"Posle mnogo razmišljanja i velikog rada na našoj vezi, doneli smo odluku da okončamo brak. U ovih 27 godina podigli smo troje sjajne dece i osnovali fondaciju koja širom sveta pomaže ljudima da žive bolje. I dalje verujemo u tu misiju i nastavićemo da radimo zajedno, ali ne verujemo da možemo da se razvijamo kao par u narednoj fazi našeg života. Molimo za malo prostora, privatnosti i razmevanja za našu porodicu u trenucima dok pokušavamo da zaplovimo kroz ovaj novi život", glasilo je zvanično saopštenje Bila Gejtsa, a šuškalo se da je razlog za kraj braka bilo njegovo neverstvo. Melinda Gejts je u novom intervjuu za magazin "Fortune" govorila je o svojoj odluci da izađe iz bračne zajednice.

"Imala sam određene razloge zbog kojih jednostavno više nisam mogla da ostanem u tom braku. Ali čudna stvar u vezi sa kovidom je da mi je obezbedio privatnost da radim ono što treba. To je neverovatno bolno, na bezbroj načina, ali mogla sam da daleko od očiju javnosti prođem kroz to", rekla je Melinda kojoj je posao pomogao da prebrodi težak životni period.

Melinda Gejts o razvodu od Bila Gejtsa
Profimedia 

"Nastavila sam da radim sa osobom sa kojom sam se razišla i morala sam da se pojavim i budem najbolja svakog dana. Dakle, iako sam možda plakala u devet sati ujutru, pa morala da budem na video-konferenciji u 10 sati sa osobom od koje se rastajem, morala sam da se pojavim i da budem najbolja", ispričala je i istakla da joj je glavni zadatak bio da zaštiti njihovo troje dece - Dženifer (25), Rori (23) i Fibi (19). Napomenula je i da priče o Bilovom neverstvi nisu uticale na odluku o razvodu.

"Nije se desila neka konkretna stvar. Došao je jednostavno momenat kada sam shvatila da to jednostavno nije zdravo, i nisam mogla da verujem u ono što imamo", rekla je.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna