Glumica Isidora Minić sebe dovoljno daje na ekranu i na sceni, pa o svojoj intimi ne voli da govori javno. Imala je sreću da pronađe svoju srodnu dušu, a na roditeljstvo je uvek gledala kao na krunu ljubavi sa voljenom osobom.

"Žao mi je što nemam decu, ali prosto se nije desilo i ne moram da mislim da mi je zbog toga život propao. Nisam razmišljala o tome ko bi nosio moje ime i produžio vrstu, na roditeljstvo sam gledala kao na to da sa voljenom osobom stvoriš nešto samo vaše, zajedničko, neko biće kome daješ neograničenu ljubav. Ali, bože moj", rekla je za Kurir glumica i istakla da je čoveka sa kojim je poželala da ima dete upoznala kasno.

"Neki put me i uteši kada vidim gde ovaj svet hrli i kuda ide. Stalno sam mislila da će klimatske promene i suše doći jednog dana i tešila se da je dobro što nemam decu da to ne dožive, a evo, i ja doživljavam. Svet ide ubrzano u nekom groznom pravcu. Šta da radim?! Nije sve bilo u mojim rukama. Nisam mislila samo na sebe, da zadovoljim svoju potrebu, a verovatno mi je to nasledstvo od roditelja. Mislila sam, njima se desilo, desiće se i meni. Ali današnje vreme je drugačije. Nije se desilo, onda sam i kasno upoznala čoveka s kojim bih volela da se to desi. Sad je dibidus kasno. Verovatno mi nije bilo suđeno", rekla je glumica kojoj formalnosti nikada nisu bile prioritet.

Isidora Minić o majčinoj smrti
Youtube/Printscreen/ RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal 

"Bitno mi je da imam nekog pored sebe koga volim, ko mene voli i s kim mi je lepo. Nekog ko me čuva i ja njega čuvam. To je dovoljno, za administraciju nema potrebe osim ako to nekome posebno ne znači", rekla je u jednom intervjuu za "Story" Isidora.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna