Milan Marić je jedan od glumaca o kojima se u poslednje vreme veoma mnogo govori, a on je dosledan jednom pravilu, da privatni život ne komentariše. Zato je posebno zanimljiv medijima, koji o njemu mogu da saznaju stvari samo preko ljudi iz njegovog bliskog okruženja. Tako je isplivala i informacija da je glumac imao priliku da upozna jednu od najpoznatijih svetskih manekenki današnjice. Naomi Kembel i naš glumac sreli su se na Nedelji mode u Milanu.

"Milan je, kao i svi gosti, prošetao crvenim tepihom s gostima iz celog sveta. Prisustvovao je iz prvih redova i samoj reviji, gde je najveću pažnju privukla Naomi Kembel, koja je svojim hodom i izgledom očarala sve prisutne", rekao je izvor za "Kurir" i dodao:

"Nakon defilea, gosti su otišli na afterparti, gde su se Milan i Naomi i upoznali. Proveli su neko vreme u srdačnom razgovoru. On joj je uputio niz komplimenata, a ona mu se zahvalila. Videlo se da su joj pohvale baš prijale. Marić joj je objasnio da je on glumac iz Srbije, spomenuo joj je nekoliko uloga koje je odigrao u filmovima i serijama. Oduševila se kad je čula da je iz Srbije. Rekla mu je da je bila u našoj zemlji i da nosi samo lepe uspomene odavde, kao i da je trebalo prošle godine da dođe opet, ali da je situacija s pandemijom koronavirusa poremetila te planove", zaključuje izvor i otkriva da je Naomi obećala Milanu da će pogledati njegove filmove kad bude imala vremena i da se iskreno nada da će se opet videti prilikom njenog dolaska u Beograd. 

Milan Marić upoznao Naomi Kembel
Youtube/Printscreen/Naomi 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna