Glumica Mirjana Karanović objavila je prelepu vest. U njenu porodicu stigla je devojčica Vida koja je izazvala ogromnu radost.

"Rodila se Vida!! Moja unuka! Lepa Vida", napisala je na Instagramu Mirjana kojoj su na porodičnom pojačanju čestitali brojni prijatelji. Glumica se inače nikada nije udavala, a kako je istakla, brak joj se nije desio. Život su joj obeležile velike ljubavi, ali se nije ostvarila u ulozi majke.

"Kada sam bila mlađa, bila sam uverena da ću imati decu, muža i porodicu, ali život me je odveo na neku drugu stranu. Na tom putu sam otkrivala sebe. Izlazila sam iz okvira onog utvrđenog, predviđenog što bi trebalo da mi se desi u životu. Doživela sam ogromne ljubavi i s tim muškarcima sam želela decu, ali se to nije obistinilo. Rat i devedesete su razbucali moje planove. Potom je sve krenulo u nekom drugom smeru", rekla je glumica 2017. za "Gloriju"

Glumica se zbog takve "raspodele životnih karata" ne opterećuje.

"Meni se brak nije desio, samo neke velike ljubavi, iz njih nisu nastala deca. Nikad nisam ispitivala zašto je tako“, rekla je nedavno za televizuju "Una" Mirjana i dodala da je teško mogla da nađe muškarca koji bi je pratio kroz život.

"Prosto nisam osećala da je to prioritet, da je to nešto najvažnije u životu. I evo sad kako se više govori o pravu na izbor… To nije bunt. Dete bi trebalo da ima porodicu, oca i majku. Kako sam ja tako vrlo zauzeta i sve ostalo, nema ovde na Balkanu muškarca koji bi to pratio, koji bi to tolerisao i onda nisam dobila decu, nisu se desila deca“, ispričala je glumica koja se raduje deci svojih bliskih rođaka.

mirjana karanovic
Instagram / mirjanakaranovic 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna