Za Jelenu Tinsku danas mnogi kažu da je prava "urbana legenda", ali ona je odlučila da se skloni daleko od gradske gužve. Nekada jedna od najlepših devojaka Beograda, danas živi u Debeljači, u kući koju su joj kupile ćerke Milica Zelda i Ljubica.

Svojevremeno popularna "lokica" iz plesne grupe koja je pratila Zdravka Čolića, Jelena se rano udala, ali i razvela već posle par godina, jer je zavolela drugog. Ćerke koje je rodila u tom braku ostale su joj važnije od svih, a naročito od 12 muškaraca koje je opisala u knjizi "Od svakog koga sam volela".

"Živele smo u potkrovlju u Beogradu, ali smo 1994. moje ćerke i ja odlučile da ga prodamo i da one odu da se školuju u Kanu i Londonu", ispričala je u emisiji "Realne priče" na TV Kurir.

"U to vreme ja sam bila puna kao brod jer sam držala vežbe, držala sam ih od 3 do 9. Izgledala sam kao mlazni avion, ali je to bilo fenomenalno vreme. Ja nisam htela da kupujem kuće nego sam htela da školujem decu", ispričala je Jelena. Ćerke su joj se odužile tako što su joj kupile kuću.

"Kada se to završilo kada je ovde počelo loše, ja sam postala podstanar, prvo sam živela u Metropolu. Sve prave zvezde su barem jednom živele u hotelu, a tamo sam bila 6 meseci. Živela sam divno, i počela sam da iznajmljujem kuće. Moje ćerke su rekle da sam prodala potkrovlje za njih i da su one odlučile da mi kupe kuću", objasnila mi je Jelena.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna