Britanska kraljevska porodica predstavila je novi portret kralja Čarlsa, kraljice supruge i princa i princeze od Velsa. Mnogi smatraju kako nova fotografija jasno pokazuje i novi smer monarhije koji se nekima možda neće svideti. Fotografija je nastala 18. septembra, dan pre nego što je sahranjena kraljice Elizabeta.

Ono što je mnogima neobično je da novi kralj izgleda veselo i nonšaltno, uprkos tužnim okolnostima. Jednu ruku je držao u džepu, ali ono što je još više čudno je to što je zagrlio kraljicu Kamilu, koja je obavila ruku oko njegovog struka.

Pravilo je da monarsi ne pokazuju javno emocije, pa se ovo tumači kao znak da je došlo vreme za promene u kraljevskoj porodici.

Zanimljivo je da se Kejt i Vilijam gotovo nikada ne drže za ruke u javnosti, a stručnjak za govor tela Robin Kermod svojevremeno je objasnio da su oni uzor pronašli u ponašanju kraljice Elizabete.

"Kraljica se jako retko drži za ruke sa svojim suprugom i čini se da je to nepisano pravilo i drugih pripadnika kraljevskih porodica. Tako ostavljaju utisak snažnog para, partnera koji su nezavisni jedno od drugog i nemaju potrebu celom svetu da pokazuju svoju ljubav", rekao je tada Kermod.

Megan i Hari, razume se, ovo pravilo ne poštuju pa se uvek u javnosti drže za ruke.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna