Otkako je udajom za Cecinog sina, postala deo porodice Ražnatović, Bogdana izaziva veliko interesovanje javnosti. Mnoge zanima kakve su joj navike, stil oblačenja, kako vaspitava sina, međutim njeni profili na društvenim mrežama do danas su "zaključani". Pored toga retko imamo priliku da je vidimo na javnim događajima, te se čini da Veljkova supruga nije deo sveta koji voli svetla reflektora.

Zato je sada svima privukla pažnju fotografija Cecinog sina sa suprugom, za koju svi komentarišu da izgleda bolje nego ikad. Bogdana je zablistala u elegantnoj crvenoj haljini koja joj je besprekorno stajala, a kosu je ukrasila talasima. Stajling je upotpunila klač torbicom i naočarima za sunce. Brojni su oni koji hvale izgled Bogdane Ražnatović, ali nemali je broj onih koji misle da bi Cecina snajka u ovom izdanju zasenila svaku mladu, pa su se našalili da joj je bolje da nije takva krenula na svadbu.

Veljko ne krije koliko mu porodični život prija, i priznaje da je pokraj supruge istinski srećan.

"Mene je uvek zanimao taj neki ratnički život. Nije me zanimalo da otvorim restoran, da sedim, da šetam ribe... Uvek me je interesovala srpska priča , porodica, žena i deca. Sad to može da zvuči kao kliše, ali ja to stvarno živim, i to će vreme pokazati. Sve sam prošao jako mlad. Otkako sam, sad će pet godina, sa Bogdanom, ja sam prodisao, majke mi", istakao je Ražnatović. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna